Μπήκε ο Μανιάς στον ΠΑΣ Γιάννινα

Νίκος Τσιώκος
Μπήκε ο Μανιάς στον ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε σήμερα ο Μιχάλης Μανιάς, ενώ απουσίασαν οι Ίλιτς, Γιαννιώτης, Κοροβέσης, Τσάβες.

Ένα ευχάριστο νέο είχε ο Γιάννης Πετράκης στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς είδε τον Μιχάλη Μανιά να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα. Αντίθετα, οι Ίλιτς, Γιαννιώτης έκαναν εκ νέου θεραπεία λόγω ενοχλήσεων σε αστράγαλο και ποδοκνημική, αντίστοιχα, ενώ ο Κοροβέσης απουσίαζε λόγω ίωσης.

Από την πλευρά του, ο Τσάβες εκμεταλλεύτηκε την αναβολή και τη διακοπή λόγω Εθνικής και πήρε άδεια. Άλλωστε, ο Αργεντινός πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του. Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο, ενώ αργότερα το απόγευμα οι Ηπειρώτες θα δουλέψουν σε ασκήσεις ειδικής αντοχής και υποομαδική τακτική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα