Πέτριτς: «Έλεγχος, υπομονή και γκολ»!

Πέτριτς: «Έλεγχος, υπομονή και γκολ»!

Νίκος Αθανασίου
Πέτριτς: «Έλεγχος, υπομονή και γκολ»!

bet365

Ο Μλάντεν Πέτριτς μιλά στο gazzetta.gr για την αναμέτρηση με την Εστορίλ και ορίζει το τρίπτυχο που θα φέρει την νίκη. Υπόσχεση για γκολ από τον Κροάτη στράικερ! ΕΣΤΟΡΙΛ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης στην Πορτογαλία, εδώ όπου το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στην Εστορίλ θα ψάξει τους πρώτους του βαθμούς στο Europa League. Ένα από τα «βαρόμετρα» είναι φυσικά και ο Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος έχει φάει με το... κουτάλι τέτοιου είδους αναμετρήσεις!

Ο Κροάτης επιθετικός μίλησε στο Gazzetta.gr για το παιχνίδι με τους Ίβηρους, κάνοντας ειδική αναφορά στον έλεγχο του παιχνιδιού, την κατοχή της μπάλας και φυσικά την αξιοποίηση των ευκαιριών. Παράλληλα δεν δίστασε να δείξει σίγουρος για τον εαυτό του και τα γκολ που... έρχονται!

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πολύ σημαντικό, όμως, για το αν θα καταφέρουμε κάτι σε αυτόν τον όμιλο. Θα είναι καλά να πάρουμε το λιγότερο μια ισοπαλία αλλά θα είναι πολύ καλύτερο αν γυρίσουμε σπίτι με τους τρεις βαθμούς» είπε αρχικά.

Συνεχίζοντας δήλωσε:«Έχουν καλό σύνολο, ειδικά από την μέση και μπροστά, όπου είναι γρήγοροι. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να έχουμε συνοχή και να μην πιέσουμε τόσο πολύ. Είνα σημαντικό να κρατήσουμε μπάλα και να περιμένουμε τις ευκαιρίες μας. Αυτό είναι το σημαντικό για εμένα. Να έχουμε υπομονή, να μην κάνουμε ανόητα λάθη και να αξιοποιήσουμε τις φάσεις μας».

Όσον αφορά το μόλις ένα γκολ που έχει πετύχει φέτος, αυτό απέναντι στον Πανιώνιο, ήταν ξεκάθαρος!

«Αν σκοράρω θα είμαι χαρούμενος, αν νικήσουμε και δεν σκοράρω πάλι χαρούμενος θα είμαι. Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία για έναν ποδοσφαιριστή. Νομίζω ότι θα έρθει η ώρα και θα αρχίσω να σκοράρω και τότε θα έρθουν περισσότερα τέρματα».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα