Μέλμπεργκ: «Τα καλύτερα χρόνια μου στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Μέλμπεργκ: «Τα καλύτερα χρόνια μου στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό τονίζοντας ότι ο προπονητής της Μάλμε πρέπει να πάρει μαθήματα από τους Βαλβέρδε και Μίτσελ!

«Σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός ανακαλύπτεις τι σημαίνει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, τι απαιτεί από εσένα, τη σοβαρότητα, σωματική και πνευματική που πρέπει να έχεις για να παίξεις. Ασχολούνται πολύ σοβαρά με το ποδόσφαιρο. Από το πώς να φροντίζεις το σώμα σου μέχρι την τακτική και τις ιδέες τους για το παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο εκεί είναι περισσότερο επάγγελμα σε σχέση με τότε που έπαιζα στο σουηδικό πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά ο Μέλμπεργκ στην εφημερίδα Expressen για να προσθέσει στη συνέχεια για την παρουσία του στους Πειραιώτες.

«Βελτιώθηκα πολύ στη Γιουβέντους και τον Ολυμπιακό. Τότε ήταν που πέρασα τα καλύτερα χρόνια μου σαν αμυντικός. Σε τέτοιες ομάδες αναπτύσσεις μία συνολική θεώρηση, από το πόσο προσεκτικά πρέπει να δουλεύεις στο γήπεδο μέχρι το πώς να παίζεις υπό πίεση. Στον Ολυμπιακό είναι συνηθισμένοι να παίζουν υπό πίεση».

Τέλος, ο άλλοτε κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού δήλωσε ότι ο τεχνικός της Μάλμε έχει πολλά να μάθει από την ισπανική σχολή προπονητικής.

«Βρίσκονται ένα επίπεδο πιο πάνω όσον αφορά την πειθαρχία και πόσο ακριβείς είναι μέσα στο γήπεδο. Έχουν μία απίστευτα καθαρή θεώρηση στη φιλοσοφία και τον σχεδιασμό του παιχνιδιού».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα