Δεν έμεινε ευχαριστημένος ο Δώνης από το αποτέλεσμα με τον Άγιαξ

Gazzetta team
Δεν έμεινε ευχαριστημένος ο Δώνης από το αποτέλεσμα με τον Άγιαξ

bet365

Ο Γιώργος Δώνης δεν έμεινε ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα του ΑΠΟΕΛ κόντρα στον Άγιαξ, σε αντίθεση με την εμφάνιση...

Άρσεσε η προσπάθεια και η εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στον Γιώργο Δώνη, ο οποίος όμως δεν έμεινε ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα, θεωρώντας πως ο ΑΠΟΕΛ μπορούσε να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στο παρελθόν έχω απαντήσει πολλές φορές για τη δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο, σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού βρίσκεις αρκετές προϋποθέσεις για να απειλήσεις τον αντίπαλο. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, έτσι όπως πήγε το παιχνίδι θα έλεγα ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα του αγώνα.

Ήτανε μέσα στη λογική μας να αφήσουμε την κατοχή μας στον αντίπαλο γιατί εμείς δεν ήμαστε η ομάδα που είμαστε τόσο fit, όμως όπως εξελίχθηκε ο αγώνας η κατοχή δεν έπαιξε κανένα ρόλο. Κοιτάξτε να δείτε αυτό πρέπει να το σκέφτεται η Μπαρτσελόνα, η Παρί και ο Άγιαξ, εμείς πετύχαμε τον στόχο να μπούμε στους ομίλους και να παλέψουμε το κάθε παιχνίδι. Τώρα πρέπει να παλέψουμε το επόμενο παιχνίδι με την Παρί, αλλά όσο και αν σας φαίνεται περίεργο αυτό που σκεφτόμαστε είναι ο επόμενος αγώνας με το πρωτάθλημα.

Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να κάνω κρίση για τους ποδοσφαιριστές μου δημόσια. Η εντεκάδα μας αυτή τη στιγμή είναι οι 10 ποδοσφαιριστές που έπαιζαν πέρσι τους τελευταίους μήνες. Η μόνη αλλαγή είναι ο Καρλάο στην θέση του Ολιβέιρα. Για να ανέβουμε επίπεδο πρέπει παιδιά όπως οι Τζιμπούρ, Παπάζογλου και Ρίισε μέχρι και την προσαρμογή του Εφραίμ, τότε θεωρώ ότι θα είμαστε πολύ δυνατή ομάδα στη συνέχεια».

Για τον Ρίισε: «Ο Ρίισε αυτή τη στιγμή χρειάζεται χρόνο, δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο και είναι λογικό, προσπαθώ να του δώσω χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια που εγώ επιλέγω. Δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στο σημερινό ματς, θα έλεγα ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή γιατί δεν ήταν στην προετοιμασία, αλλά επειδή είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές είμαι σίγουρος ότι σε αυτή τη διακοπή ο χρόνος θα δουλέψει υπέρ τους».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα