Συζητάει για φιλικό ο Εργοτέλης

Νίκος Τσιώκος
Συζητάει για φιλικό ο Εργοτέλης

bet365

Το ενδεχόμενο να δώσει ένα φιλικό ο Εργοτέλης συζητούν οι άνθρωποι του συλλόγου δίχως να υπάρχει συμφωνία με κάποια ομάδα.

Η αναβολή της επόμενης αγωνιστικής και η διακοπή λόγω Εθνικής αναγκάζουν τις ομάδες να κλείσουν φιλικά παιχνίδια, ώστε οι παίκτες να παραμείνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Άλλωστε, η αγωνιστική απραξία θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες, έπειτα από την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού.

Έτσι, ενδέχεται να κάνουν το ίδιο και στον Εργοτέλη, με τους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων» του Ηρακλείου να έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με άλλους συλλόγους, προκειμένου να βρεθεί αντίπαλος. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από την ΠΑΕ, προς το παρόν δεν έχει επιτευχθεί με κάποια ομάδα.

Από εκεί και πέρα, στο αγωνιστικό σκέλος σήμερα υπάρχει ρεπό για τους ποδοσφαιριστές, που θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Τετάρτης (1/10). Μετά την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό, οι Κρητικοί παραμένουν στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Όμως, το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο, με τον Παύλο Δερμιτζάκη να έχει μπροστά του χρόνο να δουλέψει στους τομείς που μειονεκτεί η ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα