Η επιλεκτική αναφορά σε διαιτητικές αποφάσεις

Δημήτρης Τομαράς
Η επιλεκτική αναφορά σε διαιτητικές αποφάσεις

bet365

Ο Πλατανιάς είναι μέσα στις ομάδες που έχουν αδικηθεί φέτος από την διαιτησία, όμως δεν έχει διαμαρτυρηθεί ποτέ γι' αυτό και ενώ υπάρχει μία επιλεκτική μνεία σε λάθη εις βάρος άλλων συλλόγων.

Ως μία ποδοσφαιρική πόλη τα Χανιά παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στην Λίγκα και τις διαμαρτυρίες όλων των ομάδων σε κάθε αγωνιστική. Και φυσικά η διαιτησία αποτελεί αντικείμενο κουβέντας στα Χανιά. Τόσο για αποφάσεις σε παιχνίδια όπως αυτό με τον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης (σ.σ. ειδικά με τους Αρκάδες) όσο και για τον τρόπο με τον οποίο... φωνάζουν για τα λάθη που γίνονται εις βάρος τους οι άλλοι σύλλογοι. Ο Πλατανιάς είναι δεδομένα μία από τις ομάδες που έχουν αδικηθεί σε φετινά παιχνίδια, ωστόσο ουδέποτε μπήκε στην διαδικασία να εκφράσει δημόσια τις όποιες ενστάσεις του. Ούτε είχε ποτέ τη νοοτροπία να διαμαρτυρηθεί με ανακοινώσεις ή άλλες μεθόδους. Ωστόσο η συγκεκριμένη και επιλεκτική αναφορά σε λάθη που αφορούν άλλα σωματεία «ξενίζει». Προκαλεί εντυπώσεις, με τους Χανιώτες από μέρους του να έχουν κάνει εδώ και αρκετό καιρό κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να έχουν μία υγιή και ανεξάρτητη ομάδα και μακριά από την λογική των συνεχόμενων διαμαρτυριών για την διαιτησία. Βέβαια εάν συνεχιστούν τα διαιτητικά... ατοπήματα σε ματς του Πλατανιά μπορεί οι εξελίξεις να είναι διαφορετικές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα