Φιλικό με Λαμία και ο Πανιώνιος

Gazzetta team
Φιλικό με Λαμία και ο Πανιώνιος

bet365

Τα... χνάρια της ΑΕΚ ακολουθεί ο Πανιώνιος, που θα δώσει φιλικό με την Λαμία την Κυριακή στις 5 το απόγευμα.

Φιλική αναμέτρηση στην Λαμία με τον τοπικό ΠΑΣ, θα δώσει η ομάδα του Πανιωνίου, προκειμένου να μην επηρεαστεί από την διακοπή του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι, που πριν από λίγες ημέρες φιλοξένησαν και την ΑΕΚ (0-0), ανακοίνωσαν το φιλικό, το οποίο θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας, την Κυριακή στις 5 το απόγευμα.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ στα πλαίσια της προετοιμασίας του ενόψει του πρωταθλήματος της Football League θα δώσει ένα δυνατό φιλικό την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 στις 17:00 στο ΔΑΚ Λαμίας με αντίπαλο τον Πανιώνιο, ομάδα που αγωνίζεται στη Super League».

Τιμή σε Ζαχαρόπουλο από Πανιώνιο

Μάλιστα, ο Ιστορικός θα βρει απέναντί του έναν παλιό του γνώριμο. Ο λόγος για τον προπονητή του συλλόγου της Φθιώτιδας, Τάκη Ζαχαρόπουλο, ο οποίος αποτέλεσε μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας το 1979. Μάλιστα, οι «κυανέρυθροι» θα τον τιμήσουν για την προσφορά του στον σύλλογο της Νέας Σμύρνης.

Πέφτουν πληρωμές

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες θα έχουν ένα λόγο να χαμογελούν τις προσεχείς ημέρες. Συγκεκριμένα, αναμένεται να δουν το χρώμα του χρήματος μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε ή στις αρχές της επόμενης, με τους ανθρώπους του Πανιωνίου να... τρέχουν το εν λόγω θέμα, ώστε όλοι οι ποδοσφαιριστές να πληρωθούν το συντομότερο δυνατό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα