Μαρκίσιο: «Δημιουργεί προβλήματα ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
Μαρκίσιο: «Δημιουργεί προβλήματα ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο Κλαούντιο Μαρκίσιο αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τον Ολυμπιακό. Ο μέσος της Γιουβέντους τόνισε ότι η ομάδα του Μίτσελ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο ιταλικό Skysports : «Είναι κομβικό παιχνίδι και θα πρέπει να πάρουμε καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα που θα μας δώσει αυτοπεποίθηση. Το να μπορέσουμε να κερδίσουμε και να ξεφύγουμε με έξι πόντους από την Ατλέτικο θα είναι τεράστιο βήμα πρόκρισης. Αν και η ήττα της από τον Ολυμπιακό στην Αθήνα δείχνει πώς δεν υπάρχει κανένα εύκολο ματς στο γκρουπ.

Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα ικανή να δημιουργήσει προβλήματα. Σε ό,τι αφορά τη Γιουβέντους τα τελευταία χρόνια έχουμε κάνει λάθη στην Ευρώπη, τα οποία θέλουμε να μην επαναλάβουμε και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο θεσμό. Είμαστε χαλαροί ψυχολογικά κι έτοιμοι ν΄ αντιμετωπίσουμε κάθε μορφής δυσκολία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα