Γεωργιάδης: «Τα καλύτερα έρχονται για την Βέροια»

Γεωργιάδης: «Τα καλύτερα έρχονται για την Βέροια»

Θοδωρής Βασίλης
Γεωργιάδης: «Τα καλύτερα έρχονται για την Βέροια»

bet365

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε στο gazzetta.gr για το εκπληκτικό ξεκίνημα της Βέροιας στο πρωτάθλημα, τις φιλοδοξίες της «Βασίλισσας του Βορρά» που κοιτάει κάθε αντίπαλο στα μάτια, ενώ στέλνει και το μήνυμά του στην πρώην του ομάδα.

Η Βέροια είναι μόνη της στην δεύτερη θέση έχοντας μόλις μία ήττα-και αυτή από τον Ολυμπιακό-μετά από πέντε αγωνιστικές κι εντυπωσιάζει με το ποδόσφαιρο που παίζει. Ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε στο gazzetta.gr για το ξεκίνημα της ομάδας στην φετινή Σούπερ Λίγκα, για την φιλοσοφία της, αλλά και τους στόχους τόσο της «Βασίλισσας του Βορρά» όσο και τους δικούς του.

Η Βέροια έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα και βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

«Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, είμαστε μία νέα ομάδα με πολλούς καινούργιους παίκτες με πολλές φιλοδοξίες. Πάμε καλά μέχρι στιγμής είμαστε στην δεύτερη θέση και πιστεύω ότι στο μέλλον θα πάμε ακόμα καλύτερα».

Την Κυριακή η ομάδα σημείωσε άλλη μία νίκη, αυτή την φορά απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Στο πρώτο εικοσάλεπτο είχαμε την κατοχή της μπάλας, ήμασταν ένα κλικ καλύτεροι από τον ΠΑΣ ακόμα και χωρίς να έχουμε κάνει μεγάλη ευκαιρία. Μετά την αποβολή όμως κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο και πετύχαμε δύο γκολ και φτάσαμε σε μία άξια και δίκαιη νίκη».

Η Βέροια είναι μία εντελώς καινούργια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα. Παρόλα αυτά βλέπουμε την ομάδα να πετάει.

«Το καλοκαίρι άλλαξε η διοίκηση η οποία από την αρχή έθεσε υψηλότερους στόχους. Ο πρόεδρος μπήκε δυναμικά έγιναν καλύτερες μεταγραφές. Ήρθαν ποδοσφαιριστές με φιλοδοξίες και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο και νομίζω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι».

Πλέον υπάρχει και ανταπόκριση από τον κόσμο της πόλης που αρχίζει και πιστεύει σε αυτή την ομάδα.

Η Βέροια τα τελευταία χρόνια είχε ρόλο κομπάρσου και ήταν ασανσέρ στις κατηγορίες παλεύοντας μέχρι τηντελευταία αγωνιστική για την σωτηρία στην κατηγορία. Φέτος η ομάδα έχει αλλάξει παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο και ο κόσμος το έχει καταλάβει αυτό. Εμείς τον ευχαριστούμε για την συμπαράστασή του και θα συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο ώστε να έρχεται ακόμα περισσότερος κόσμος.

Εντός έδρας η ομάδα έχει μόνο νίκες, ενώ κι εκτός έδρας πέρασε από την Κρήτη.

«Από την αρχή έχουμε πει ότι θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσο γίνεται περισσότερους βαθμούς στην έδρα μας, κι εκτός έδρας με την ίδια φιλοσοφία να πάρουμε νίκες. Ήδη πήραμε το τρίποντο στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ, ενώ και κόντρα στον Ολυμπιακό ηττηθήκαμε στο τέλος. Πιστεύω ότι είμαστε καλά και θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».

Επόμενη αγωνιστική ακολουθεί ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

«Είναι ένα καλό τεστ για μας η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μία δυνατή ομάδα που προέρχεται από τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Η Βέροια σε ολους τους αγώνες της θα παίζει για τη νίκη και με αυτή την φιλοσοφία θα κατέβουμε στο Περιστέρι».

Έχοντας ήδη 12 βαθμούς η ομάδα δείχνει να βάζει από νωρίς τις βάσεις για την παραμονή στην κατηγορία.

«Εντάξει μην γελιόμαστε πρωταρχικός στόχος είναι η όσο γίνεται πιο γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής. Βέβαια με τους παίκτες που έχει η Βέροια η ομάδα μπορεί ακόμα καλύτερα και να κοιτάξει πιο ψηλά. Άλλωστε στο ρόστερ της διαθέτει διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την διαφορά».

Προσωπικά πως αποφάσισες να δεχτεί την πρόταση της Βέροιας;

«Περίμενα κάτι από το εξωτερικό το οποίο τελικά δεν προχώρησε. Στη συνέχεια δέχτηκα μία πολύ καλή πρόταση από την Βέροια. Μίλησα με τον πρόεδρο μου εξήγησε το πρότζεκτ και δεν δυσκολεύτηκα να πω το ναι. Με κάλυψε απόλυτα ο πρόεδρος με αυτά που μου είπε».

Οι στόχοι σου με την Βέροια;

«Επειδή τον τελευταίο 1,5 χρόνο δεν είχα πολλά ματς στα πόδια πρωταρχικό στόχο έχω να αγωνιστώ όσο γίνεται περισσότερο, να πάρω αγωνιστικά λεπτά ώστε να βρω τον παλιο καλό μου εαυτό».

Η πρώην σου ομάδα είναι μόνη πρώτη στην βαθμολογία και ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε εντυπωσιακά στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά το ευχάριστο είναι φέτος είναι πιο ομάδα, βάζει περισσότερα γκολ και χαίρεται ο κόσμος να τον βλέπει. Νομίζω θα είναι δύσκολος ο αγώνας για τον Ολυμπιακό».

Με τους πρώην συμπαίκτες σου μιλάς έχεις κρατήσει επαφές, θες να τους στείλεις ένα μήνυμα;

«Εντάξει εννοείται πως χαίρομαι με τις επιτυχίες τους, είναι φίλοι μου κι εύχομαι οτι καλύτερο τόσο σε αυτούς όσο και στον ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα