Χάνει Εστορίλ ο Μέντες, αγωνία για Λαγό

Χάνει Εστορίλ ο Μέντες, αγωνία για Λαγό

Gazzetta team
Χάνει Εστορίλ ο Μέντες, αγωνία για Λαγό

bet365

Με προβλήματα στο κέντρο θα ταξιδέψει για την Πορτογαλία ο Παναθηναϊκός, αφού ο Μέντες δεν προλαβαίνει να τεθεί στη διάθεση του Αναστασίου, ενώ αγώνα δρόμου δίνει ο Λαγός. Επανέρχεται ο Κοτσόλης...

Ο Ολλανδός μέσος αναμένεται να λείψει για πρώτη φορά φέτος σε ευρωπαϊκό παιχνίδι του Τριφυλλιού. Ο έμπειρος άσος εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στη γάμπα και μοιάζει σίγουρη η απουσία του από τον αγώνα της Πέμπτης.

Από εκεί και πέρα ωστόσο υπάρχει πρόβλημα και με τον Τάσο Λαγό, που δίνει... μάχη με τον χρόνο για να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου. Ο διεθνής μέσος υπέστη στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου ένα διάστρεμμα στον αστράγαλο και σήμερα θα φανεί αν είναι στο 100% για το ματς με την Εστορίλ, όμως είναι δεδομένο ότι θα ταξιδέψει για την ιβηρική χερσόνησο.

Από εκεί και πέρα φαίνεται πως θα πρέπει να κάνει υπομονή ο Λουκ Στιλ για το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο Άγγλος πορτιέρο που υπερασπίστηκε την εστία των Κυπελλούχων Ελλάδας και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια τους, σε Κύπελλο και πρωτάθλημα αντίστοιχα, πρόκειται να καθίσει στον πάγκο, με τον Στέφανο Κοτσόλη να επανέρχεται στο βασικό σχήμα.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα