Αναστασιάδης: «Κρατάμε χαμηλά τη μπάλα»

Αναστασιάδης: «Κρατάμε χαμηλά τη μπάλα»

Gazzetta team
Αναστασιάδης: «Κρατάμε χαμηλά τη μπάλα»

bet365

Απόλυτη συγκέντρωση ενόψει Γκινγκάμπ ζήτησε ο Άγγελος Αναστασιάδης στην ομιλία του προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ, δίνοντας το σύνθημα της νίκης και στη Γαλλία.

Ο Δικέφαλος έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη, αλλά ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν θέλει να πάρουν... αέρα τα μυαλά των παικτών του. Γνωρίζει ότι το πιο σημαντικό απ' όλα είναι να παραμείνει προσηλωμένη η ομάδα στον στόχο της κι αυτό ζητάει σε κάθε ευκαιρία, κάτι που έκανε και στην τελευταία του ομιλία στους "ασπρόμαυρους".

«Ξεχνάμε τον ΟΦΗ και κρατάμε χαμηλά την μπάλα. Δεν βγαίνουμε από τον δρόμο μας, πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Πάμε να κερδίσουμε στην Γαλλία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο έμπειρος τεχνικός, δείχνοντας την πίστη του για το διπλό επί της Γκινγκάμπ, ενώ δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το οποίο ως γνωστόν αναβλήθηκε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα