Gazzetta TV: Η παρουσίαση των παικτών του Παναθηναϊκού

Gazzetta TV: Η παρουσίαση των παικτών του Παναθηναϊκού

Νίκος Μαρούδας
Gazzetta TV: Η παρουσίαση των παικτών του Παναθηναϊκού

bet365

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τους νεοφερμένους Μπούι, Μπούρμπο, Στιλ και Μπερίσα. Το gazzetta.gr ήταν στην παρουσίαση...

Οι πράσινοι παρουσίασαν τα τέσσερα αποκτήματα του καλοκαιριού, το μεσημέρι της Δευτέρας στη Λεωφόρο και τόσο ο Χρήστος Μπούρμπος, όσο και οι Μπούι, Στιλ και Μπερίσα έδειξαν με τις δηλώσεις τους πως γνωρίζουν ποιας ομάδες τη φανέλα φοράνε.

Αναλυτικά όσα είπαν κατά την παρουσίαση τους:

Χρήστος Μπούρμπος: “Θέλω να πω ότι είμαι χαρούμενος για τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω ξανά τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν και με έφεραν στην ομάδα. Ξέρω πόσο δύσκολη είναι αυτή η απόφαση λόγω της ηλικίας μου αλλά και ο κόσμος να περίμενε κάτι καλύτερο σαν όνομα. Από την πλευρά μου υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες και της φιλοδοξίες της ομάδας. Θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που με επέλεξαν.
Παιχνίδι με το παιχνίδι θα είμαι καλύτερος. Σίγουρα υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις, χρειαζόμουν χρόνο προσαρμογής. Θα παρουσιάζομαι όλο και καλύτερος μαζί με την ομάδα παιχνίδι με το παιχνίδι”.

Ουασίμ Μπούι: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Όλοι μαζί θα πετύχουμε. Έχουμε καλή ομάδα κι εγώ θα κάνω τα πάντα για το καλό του συλλόγου και τους οπαδούς μας”.

Λουκ Στιλ: “Είμαι πολύ περήφανος και είναι ιδιαίτερη τιμή που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Θυμάμαι από μικρό παιδί που έβλεπα την ομάδα στην Αγγλία και στην Ευρώπη είχε κερδίσει τον σεβασμό. Για εμένα και την οικογένειά μου είναι μεγάλο πράγμα που βρίσκομαι εδώ και θέλω να προσφέρω. Ήρθα και θέλω να μάθω πολλά πράγματα. Η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ήταν επίσης ένας από τους λόγους που ήρθα εδώ. Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ.
Αν εξαιρέσεις τη ζέστη του καλοκαιριού, το ποδόσφαιρο πάνω – κάτω είναι το ίδιο και με τη ζεστασιά των ανθρώπων της ομάδας που με υποδέχτηκαν και με βοήθησαν να προσαρμοστώ, έγινε και η δική μου δουλειά που εύκολη στην προσπάθειά μου να προσαρμοστώ.

Δεν ξέρω αν θα παίξω και στο παιχνίδι με την Εστορίλ, αλλά θα το αντιμετωπίσω με την ίδια σοβαρότητα όπως όλα. Είναι καλό όταν πηγαίνεις σε μια νέα ομάδα, να ξεκινάς πρώτα σε ματς στην έδρα σου και μετά στα εκτός. Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς, μια δύσκολη πρόκληση, αλλά θα είμαστε έτοιμοι και το σημαντικό θα είναι σε ποια κατάσταση θα βρεθούμε εμείς.

Αν υπάρχουν αλλαγές στον τρόπο προπόνησης και προετοιμασίας με την Αγγλία είναι πως εδώ, τα κάνεις όλα... σε μια ώρα. Στην Αγγλία, διαρκεί περισσότερο, αλλά κάνεις πράγματα πιο ήρεμα. Εδώ είναι... καταιγιστικοί οι ρυθμοί. Παίζει πάντοτε ρόλο, όμως, ο προπονητής που έχεις στην ομάδα αλλά και οι τερματοφύλακες με τους οποίους υπάρχει ο εσωτερικός ανταγωνισμός”.

Βαλμίρ Μπερίσα: “Είμαι κι εγώ χαρούμενος. Είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα να βελτιωθώ και να εξελιχθώ σαν ποδοσφαιριστής. Είναι καλή ευκαιρία και πρόκληση για την καριέρα μου. Μόλις φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης θα παίξω για να αποδείξω τις ικανότητές μου.
Χρειάζομαι χρόνο και γενικά, το γεγονός πως στη Ρόμα έκανα προπονήσεις σε πλαστικό τάπητα και εδώ υπάρχει... παντού χορτάρι, μεγαλώνει και τον κίνδυνο τραυματισμού”.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα