Mαρινάκης: «Δεν ήμασταν Ολυμπιακός στο Περιστέρι»

Mαρινάκης: «Δεν ήμασταν Ολυμπιακός στο Περιστέρι»

Gazzetta team
Mαρινάκης: «Δεν ήμασταν Ολυμπιακός στο Περιστέρι»

bet365

Στην προπόνηση της ομάδας στις εγκαταστάσεις πήγε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και μίλησε στους ποδοσφαιριστές, για την δύσκολη συνέχεια.

Η ήττα από τον Ατρόμητο φαίνεται ότι θορύβησε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού που πήγε στην προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ρέντη για να μιλήσει στους παίκτες. Ο διοικητικός ηγέτης των ερυθρόλευκων, πριν από την «μάχη» με την Μάλμε στην Σουηδία, έκανε… επίσκεψη στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, θέλοντας να… αφυπνίσει τους Πειραιώτες, ενόψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε ήπια στους ποδοσφαιριστές και είπε μεταξύ άλλων: «Σας πιστεύω, αλλά πρέπει κι εσείς να δείξετε καλύτερο πρόσωπο. Είμαστε Ολυμπιακός και κάτι τέτοιο δεν το είδα στο Περιστέρι. Πρέπει να παίξετε με μεγαλύτερο πάθος και δύναμη. Στο χέρι σας είναι να αλλάξετε την κατάσταση αρχής γενομένης από το ματς με την Μάλμε». Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών ήταν ιδιαίτερα ήρεμος, θέλοντας απλώς να περάσει τα μηνύματά του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα