Μόνος πρώτος ο ΠΑΟΚ μετά από 12 χρόνια

Μόνος πρώτος ο ΠΑΟΚ μετά από 12 χρόνια

Γιώργος Βροντάκης
Μόνος πρώτος ο ΠΑΟΚ μετά από 12 χρόνια

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανάρτηση στο επίσημο σάιτ της ομάδας αναφέρει πως ο δικέφαλος είναι ξανά μόνος πρώτος στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος μετά τη σεζόν 2002-03.

Αναλυτικά το κείμενο από το σάιτ του ΠΑΟΚ:
Μετά τη νέα εμφατική νίκη του ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά με “θύμα” τον ΟΦΗ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Δικέφαλος έμεινε μόνος στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, έχοντας 13 βαθμούς και μοναδική απώλεια το 1-1 της πρεμιέρας με την ΑΕΛ Καλλονής.

Η προηγούμενη φορά που ο ΠΑΟΚ ήταν μόνος πρώτος ήταν τον Δεκέμβριο του 2002, όταν επικράτησε 4-3 της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, για το πρωτάθλημα της περιόδου 2002-03.

Προπονητής εκείνης της ομάδας, που στο τέλος της περιόδου πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου, ήταν όπως και τώρα ο Αγγελος Αναστασιάδης. Τότε, μετά την εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ, ο Δικέφαλος είχε φτάσει τους 21 βαθμούς και πίσω του ήταν ο Ολυμπιακός με 20.

Η βαθμολογία σε εκείνο το σημείο της περιόδου 2002-03 ήταν:

1. ΠΑΟΚ 21
2. Ολυμπιακός 20
3. Παναθηναϊκός 19
4. Ηρακλής 18
5. Αρης 18

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα