Ανδρεόπουλος: «Θέλουμε 25 βαθμούς ακόμα για να χαρούμε»!

Νίκος Μαρούδας
Ανδρεόπουλος: «Θέλουμε 25 βαθμούς ακόμα για να χαρούμε»!

bet365

Η Κέρκυρα πήρε μία ακόμα νίκη, όμως μέσω του gazzetta.gr ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος ξεκαθαρίζει πως η ομάδα θα χαρεί μόνο όταν σωθεί μαθηματικά!

Χαμηλά κρατούν την μπάλα στη Κέρκυρα, παρά το αρκετά εντυπωσιακό ξεκίνημα της ομάδας μετά τις πρώτες πέντε αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα του Ιονίου, επικράτησε και του Λεβαδειακού εκτός έδρας πετυχαίνοντας το πρώτο της διπλό στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος, ήταν από τους διακριθέντες στο παιχνίδι της Λιβαδειάς και μιλώντας στο gazzetta.gr τόνισε πως δεν σημαίνει τίποτα αυτή η νίκη και ότι το ζητούμενο είναι περίπου ακόμα 25 βαθμοί για να είναι όλοι χαρούμενοι. Ακόμα ο νεαρός μέσος, αναφέρθηκε στη χημεία που υπάρχει στην ομάδα και η οποία είναι η συνταγή της επιτυχίας, ενώ τόνισε πως πλέον επόμενος στόχος είναι το τρίποντο εντός έδρας με τον Πανιώνιο για να αποκτήσει αξία η νίκη επί του Λεβαδειακού.

Κλείνοντας, ο ταλαντούχος άσος της Κέρκυρας, αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδας τον οποίο τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του περιμένουν να γεμίζει το ΕΑΚΚ σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας ώστε να τους βοηθάει να φτάνει στη νίκη.

Κυριάκο ακόμα μια πολύ καλή εμφάνιση από την Κέρκυρα και νίκη της ομάδας επί του Λεβαδειακού. Πως ήρθε αυτή η νίκη;
«Πήγαμε για τους τρεις βαθμούς στη Λιβαδειά, παρ' όλα αυτά θέλουμε άλλους 25 περίπου για να σωθούμε, οπότε έχουμε πολύ δρόμο και δεν μπορούμε να εφησυχαζόμαστε σε μία ή δύο νίκες. Είχαμε πολύ καλή τακτική, προσπαθήσαμε να κλείσουμε χώρους και να βγούμε στην αντεπίθεση, ειδικά στα εκτός έδρας ματς αυτό το κάνουμε καλά και έτσι έγινε και κόντρα στον Λεβαδειακό».

Που κρίθηκε το παιχνίδι κατά τη γνώμη σου;
«Ήμασταν καλύτεροι από τον Λεβαδειακό σε όλη την διάρκεια του αγώνα, είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, βγαίναμε πολύ καλά στην αντεπίθεση. Έχουμε την ποιότητα να κάνουμε τις φάσεις και τα γκολ και από την στιγμή που τα κάναμε όλα αυτά φτάσαμε στη νίκη».

Ήταν κουρασμένη η ομάδα μετά το ματς του Κυπέλλου;
«Δεν νομίζω ότι ήταν κουρασμένη, φάνηκε στο γήπεδο, έκανε καλή διαχείριση ο προπονητής και ήμασταν όλοι φρέσκοι».

Πέντε αγωνιστικές και η ομάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση με μόλις μία ήττα... Που μπορεί να φτάσει;
«Πιστεύουμε στην ομάδα, κάνουμε καλή δουλειά στις προπονήσεις. Από εκεί και πέρα το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να μείνουμε στην κατηγορία. Για μένα δεν σημαίνει κάτι αυτή η νίκη, αλλά θα είμαι πολύ χαρούμενος αν στο τέλος η ομάδα μείνει στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα ότι και αν έρθει καλό είναι για την Κέρκυρα».

Που οφείλεται αυτή η καλή εικόνα που δείχνει η ομάδα;
«Είμαστε αρκετά παιδιά από πέρσι που είχαμε δέσει πολύ σαν ομάδα. Βοηθήσαμε τα νέα παιδιά που ήρθαν να μπουν στο κλίμα της ομάδας, όπως και έγινε και πιστεύω πως αυτό φαίνεται και στο γήπεδο».

Υπάρχουν παράπονα από την διαιτησία του αγώνα με τον Λεβαδειακό;
«Δεν μας απασχολούν οι διαιτησίες, εμάς μας ενδιαφέρει να είμαστε αυτοί που πρέπει στο γήπεδο και τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα και ασχολούνται αυτοί που πρέπει».

Είσαι αισιόδοξος για την πορεία της στη συνέχεια;
«Έχουμε ένα παιχνίδι με τον Πανιώνιο το Σάββατο που πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να έχει αξία η νίκη της Λιβαδειάς. Εμείς κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά, δεν μπορούμε να κάνουμε όνειρα ούτε να βάλουμε κάποιους στόχους τεράστιους. Μας ενδιαφέρει στο τέλος η ομάδα να είναι σωμένη και να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και μέχρι στιγμής το κάνουμε. Ακόμα και στο ματς που χάσαμε ήμασταν αρκετά καλοί».

Ήσουν από τους καλύτερους κόντρα στον Λεβαδειακό. Είσαι ευχαριστημένος από τον εαυτό σου;
«Εμένα με ενδιαφέρει όποτε παίρνω την ευκαιρία να δείχνω ότι αξίζω. Έχουμε κάνει καλή δουλειά πέρσι και συνεχίζουμε και φέτος, η ομάδα είναι πάνω από πρόσωπα».

Πόσο σημαντική ήταν η παρουσία του Χαβίτο κόντρα στον Λεβαδειακό, αλλά και γενικά μέχρι τώρα στην ομάδα;
«Ο Χαβίτο είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, έχει πολλές παραστάσεις, μεγάλη εμπειρία και βοήθησε την ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς, αλλά και όλα τα παιδιά τα έδωσαν όλα και φτάσαμε σε αυτή τη νίκη. Όταν έχεις τους περισσότερους σε καλή μέρα κερδίζεις. Όλα τα παιδιά βοηθάνε, και εμείς που είμαστε από πέρσι, για να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε τα αποτελέσματα».

Ο κόσμος κόντρα στον ΠΑΣ γέμισε το γήπεδο, περιμένετε το ίδιο και με τον Πανιώνιο, αλλά και σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια;
«Θέλουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, ελπίζω πως θα ανταποκριθεί στην πρόσκληση και θα πάμε να πάρουμε τους βαθμούς. Είχαμε πολύ κόσμο με τα Γιάννινα, αλλά εγώ προσωπικά θέλω να συνεχιστεί αυτό και τις επόμενες αγωνιστικές. Αρχίζει να το καταλαβαίνει και ο κόσμος ότι αυτή είναι η Κέρκυρα και εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να τους ικανοποιούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα