Οι ωραίες της πέμπτης αγωνιστικής! (pics)

Gazzetta team
Οι ωραίες της πέμπτης αγωνιστικής! (pics)

bet365

Ti κι αν έβαλε κρύο; Οι αιθέριες υπάρξεις στα γήπεδα την πέμπη αγωνιστική ήταν... σαφώς ανεβασμένες! Δείτε τις στο gazzetta.gr.

Η αλήθεια είναι πως από την προηγούμενη «στροφή» του Πρωταθλήματος καταλάβαμε... χειμώνα, αφού η καθιερωμένη μας πλέον βόλτα στα γήπεδα της Super League δεν εντόπισε πολλές ωραίες παρουσίες. Ωστόσο, η πέμπτη μας... τόνωσε το ηθικό, καθώς υπάρχει υλικό από όλη την επικράτεια! Στο τέλος βρείτε το... bonus από το φιλικό της ΑΕΚ στη Λαμία!

Η βόλτα αρχίζει από τον Ατρόμητο, που έκλεψε την παράσταση με τη νίκη του επί του Ολυμπιακού. Είχε δύναμη και στις κερκίδες όμως...

Από το Περιστέρι περνάμε στη Λειβαδιά, που έχασε από την Κέρκυρα, αλλά κράτησε τη σημαία ψηλά...

Καλή ώρα, βελτιωμένος καιρός και στη Λεωφόρο, όπου έχουμε κάποια... κοινά με Περιστέρι!

Η Βέροια τρελαίνει κόσμο με το ξεκίνημά της στη Σούπερ Λιγκ. Δεν μπορούσε να μείνει εκτός λίστας...

Ένα γρήγορο πέρασμα από τα Χανιά και το ματς του Πλατανιά με τον Αστέρα Τρίπολης...

Και κλείνουμε με το φιλικό της ΑΕΚ στη Λαμία...

Κάθε Κυριακή, το gazzetta.gr θα... βγάζει 11άδα από τις ωραίες των γηπέδων! Αν κάποια πάει γήπεδο ή αν κάποιος εντοπίσει υποψήφια στις κερκίδες, το mail μας είναι πάντα ανοιχτό...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα