Φιλικό: Ολυμπιακός Βόλου-Καλλιθέα 1-0

Gazzetta team
Φιλικό: Ολυμπιακός Βόλου-Καλλιθέα 1-0

bet365

Τη νίκη με 1-0 επί της Καλλιθέας, πήρε ο Ολυμπιακός Βόλου στο φιλικό που έγινε στη Νεάπολη...

Ημέρα φιλικών η Κυριακή για την Football League, με τον Ολυμπιακό Βόλου να αντιμετωπίζει την Καλλιθέα εντός έδρας, αλλά στο γήπεδο της Νεάπολης γιατί στο ΕΑΚ γίνονται έργα...

Οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα πράγματα, με τον Ολυμπιακό Βόλου να παίρνει το προβάδισμα μόλις στο 15'. Συγκεκριμένα, ο Νικολάου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, μιας και οι φάσεις ήταν ελάχιστες από εκεί και πέρα.

Στο 80', η Καλλιθέα είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει από τα 11 βήματα, όμως ο Μασάδο που εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε ο Παγώνης, με τον Κσαμερίδη να το αποκρούει.

Ολυμπιακός Βόλου (Νίκος Παντέλης): Κασμερίδης, Ζέρης (64' Καψιώτης), Χιντζίδης (81' Μαργαρίτης), Μακρυδημήτρης, Μπάρμπας, Κορνελάτος, Μαρτίνεθ (70' Σκοπελίτης), Θέος (60' Μέζα), Νικολιάς (66' Μπιτάνγκ), Πινάρες (46' Κεσίδης), Διαμαντόπουλος (73' Ντινόπουλος).

Καλλιθέα (Σταύρος Ηλιόπουλος): Λυμπερόπουλος (32' Κατσούλης, 62' Μιχελής), Λεβέντης (82' Αρνιανούτσος), Παγώνης, Νικολάου, Μπριλάκης, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης (64' Βεζιρτζόγλου), Τσίπρας (46' Ρόχας), Σταματάκος (64' Συριόπουλος), Μιχαλόπουλος (46' Μασάδο), Αρναρέλης (46' Πιτταράς).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα