Premier League: Τα γκολ της 6ης αγωνιστικής (vids)

Gazzetta team
Premier League: Τα γκολ της 6ης αγωνιστικής (vids)

bet365

Δείτε στα αποκλειστικά video του gazzetta.gr τα στιγμιότυπα και τα γκολ από τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της Premier League!

Ένας κεραυνός του Γιατζέλκα στις καθυστερήσεις έκλεψε την μπουκιά από το στόμα της Λίβερπουλ στο μεγάλο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με την Έβερτον να φεύγει με τον βαθμό από το Άνφιλντ (1-1).

Στο άλλο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας στο Λονδίνο η Άρσεναλ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Τότεναμ μένοντας στο 1-1 με τους «πετεινούς» να προηγούνται με τον Τσαντλί και τον Τσάμπερλεϊν να ισοφαρίζει για τους «κανονιέρηδες».

Τον χαβά της η Τσέλσι η οποία με τον Ντιέγκο Κόστα να σημειώνει το όγδοο γκολ του στους έξι πρώτους αγώνες του στην Πρέμιερ Λιγκ έφτασε σε άνετη νίκη με 3-0 επί της Άστον Βίλα και συνεχίζει να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής.

Έδειξε χαρακτήρα η Σίτι η οποία πέρασε από την έδρα της Χαλ με 4-2 και παραμένει στο κυνήγι της Τσέλσι.

Εντυπωσιακή η Σαουθάμπτον η οποία ξεπέρασε και το εμπόδιο της ΚΠΡ με 2-1 και βρίσκεται στην δεύτερη θέση πίσω από την Τσέλσι.

Τα χρειάστηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Γουέστ Χαμ αφού παρότι προηγήθηκε με 2-0, είδε τα «σφυριά» να μειώνουν το σκορ και να παραμένουν στο παιχνίδι μετά και την αποβολή του Ρούνεϊ αλλά τελικά κράτησαν τη νίκη με 2-1.

Με δύο γκολ σε τρία λεπτά η Κρίσταλ Πάλας επικράτησε της Λέστερ με 2-0, ενώ Σάντερλαντ και Σουόνσι έμειναν στην λευκή ισοπαλία.

Την Κυριακή η Γουέστ Μπρομ νίκησε με 4-0 την Μπέρνλι.

Σήμερα διεξάγεται το Στόουκ - Νιούκαστλ...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα