Λουίς Ενρίκε :«Ο Σουάρες δεν είναι χοντρός»

Λουίς Ενρίκε :«Ο Σουάρες δεν είναι χοντρός»

Gazzetta team
Λουίς Ενρίκε :«Ο Σουάρες δεν είναι χοντρός»

bet365

Ο Λουίς Ενρίκε απάντησε στους επικριτές του Σουάρες για το βάρος του και χαρακτήρισε τα όσα ακούγονται λόγια των δημοσιογράφων.

Το σωματικό βάρος του Λουίς Σουάρες σχολιάστηκε έντονα από τον τύπο μετά την εμφάνιση του Ουρουγουaνού στο φιλικό αγώνα όπου η Μπαρτσελόνα αντιμετώπισε την ομάδα της Ινδονησίας U19.Μπορεί να πέτυχε δύο γκολ και να έδειξε ότι δεν έχει χάσει την επαφή του με τα δίχτυα όμως αυτό που δεν έπεισε ήταν η σωματοδομή του άσου των «μπλαουγκράνα» αφού φάνηκε να έχει παραπανίσια κιλά και να μην θυμίζει την εποχή που έπαιζε στη Λίβερπουλ. Ο Λουίς Ενρίκε ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα και αρνήθηκε ότι ο Σουάρες έχει πάρει παραπάνω κιλά στο διάστημα της αδράνειας του. Συγκεκριμένα τόνισε :

«Ο Σουάρες υπέρβαρος; Καθόλου, αυτά είναι πράγματα που τα λέει ο τύπος. Αυτό είναι το φυσιολογικό βάρος του Λουίς, το ίδιο είχε και όταν αγωνίζονταν στη Λίβερπουλ».

Έτσι ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, έβαλε τέλος στις ανησυχίες των φιλάθλων ότι η αγωνιστική αδράνεια στην οποία βρίσκεται το νέο μεγάλο αστέρι της ομάδας, τον έχει επηρεάσει. Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν όντως έχει δίκιο και αν ο Σουάρες θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους από εκεί που σταμάτησε.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα