Νέο συμβόλαιο σε Μπουχαλάκη ο Ολυμπιακός

Νέο συμβόλαιο σε Μπουχαλάκη ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Νέο συμβόλαιο σε Μπουχαλάκη ο Ολυμπιακός

bet365

Αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του Ανδρέα Μπουχαλάκη αναμένεται να κάνει ο Ολυμπιακός, προσφέροντας αυξημένες αποδοχές στον παίκτη.

Ο 21χρονος μέσος έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μίτσελ, γεγονός που πιστοποιείται από τα λεπτά συμμετοχής που πήρε σε τέσσερα από τα έξι ματς στα οποία βρέθηκε στην αποστολή των πρωταθλητών. Μάλιστα κόντρα στην Παναχαϊκή για το Κύπελλο ο νεαρός άσος βρέθηκε και στο αρχικό σχήμα της ομάδας του.

Ο Μπουχαλάκης έχει ήδη δείξει πολύ καλά στοιχεία και γι' αυτό στο μεγάλο Λιμάνι σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές. Συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή λαμβάνει περί τις 70 χιλ. ευρώ τον χρόνο, ωστόσο με τη νέα συμφωνία που πρόκειται να υπάρξει μετά τη συνάντηση των δύο πλευρών, θα ξεπεράσουν τις 100 χιλ. ευρώ οι αποδοχές του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα