Παγκόσμια διάκριση για Μαζουάκου

Παγκόσμια διάκριση για Μαζουάκου

Gazzetta team
Παγκόσμια διάκριση για Μαζουάκου

bet365

Στην λίστα με τα 10 μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο συμπεριλήφθηκε ο αμυντικός του Ολυμπιακού.

Μέρες δόξας ζει στον Ολυμπιακό ο Μαζουάκου, που από την ημέρα που έγινε... ερυθρόλευκος, βλέπει την καριέρα του να απογειώνεται. Έτσι, λίγο μετά το τέρμα που σημείωσε κόντρα στην Ατλέτικο, αλλά και την κλήση του στην Εθνική Νέων της Γαλλίας, ήρθε ακόμα μία διάκριση, αφού συμπεριλήφθηκε στην λίστα με τα 10 μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «LiveSport», η ιστοσελίδα worldsoccerscouting.com τον συγκαταλέγει στα πιο... hot ονόματα της παγκόσμιας αγοράς και επισημαίνει: «Είναι ένας αριστερός μπακ με προσωπικότητα, νεύρο και ταχύτητα για γρήγορες φάσεις. Πολύ καλός τεχνικά, με πετυχημένες σέντρες, ενώ είναι και πολύ καλός στον αέρα. Ένα μπακ που παίζει όλη την πλευρά, συμβάλλοντας στην άμυνα, με καλή αλληλοκάλυψη και επιθετικές ενέργειες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα