Ζέκα: «Νίκη Βόλου και διπλό στο Εστορίλ» (vids)

Gazzetta team
Ζέκα: «Νίκη Βόλου και διπλό στο Εστορίλ» (vids)

bet365

Αποθέωση για τους Ζέκα, Καρέλη, Λαγό και Νάνο στο Mall και σύνθημα νίκης από τον αρχηγό ενόψει του παιχνιδιού στο Εστορίλ.

Αποθεωτικές στιγμές έζησαν την Παρασκευή το απόγευμα στο «Mall» ο Κάρλος Ζέκα, ο Νίκος Καρέλης, ο Τάσος Λαγός και ο Νάνο, στο πλαίσιο της εκδήλωσης που οργάνωσαν τα Marks & Spencer ως χορηγός ένδυσης του «τριφυλλιού».

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού τέθηκαν στην διάθεση των φίλων της ομάδας, σε ένα event που είχε μεγάλη ανταπόκριση, καθώς αρκετοί πιτσιρικάδες συνοδευόμενοι από τους γονείς τους πέρασαν από το εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι για να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους, να βγάλουν φωτογραφίες και να πάρουν αυτόγραφα.

Εκ μέρους των παικτών της ομάδας, μίλησε ο Κάρλος Ζέκα ως αρχηγός, με την πρώτη ερώτηση να φορά το παιχνίδι της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου: «Θα ειναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όλα ειναι δύσκολα αυτό τον καιρό γιατί έχουμε πολλές υποχρεώσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο στόχος φυσικά ειναι η νίκη».

Όσο για το ματς που ακολουθεί για το Europa League; «Πρώτα θέλω να σκέφτομαι την Νίκη γιατί πρέπει πρώτα να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Ειναι σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Μετά θα σκεφτούμε την Εστοριλ. Ξέρουμε οτι έχουν καλη ομάδα, καλούς παίκτες, οπότε μετά θα έχουμε χρόνο να δούμε πως παίζουν και να σκεφτούμε αυτό το ματς».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ρωτηθεί για το αν έχει μιλήσει με τον Γιάννη Αναστασίου για το προφίλ της Πορτογαλικής ομάδας, λέγοντας: « Όχι ακομη. Προέχει η Νίκη Βόλου. Μετά το παιχνίδι της Κυριακής θα τα πούμε. Ξέρω την ομάδα της Εστοριλ, ξέρω κάποιους παίκτες επειδή παρακολουθώ πολύ το πορτογαλικο ποδόσφαιρο. Πιστεύω οτι μπορώ να τον βοηθήσω και θα προσπαθήσω να το κάνω».

Τέλος, παρουσιάστηκε αισιόδοξος για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει τη νίκη στο Εστορίλ: «Φυσικά και μπορούμε. Μπορούμε να κερδίσουμε καθε αντίπαλο. Οταν περιμένεις να κερδίσεις μπορεί να χάσεις και το αντίθετο. Στο μυαλο θεωρούμε οτι μπορούμε ένα καλο αποτέλεσμα και για αυτό θα προσπαθήσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα