Μουρίνιο: «Δεν μιλάω για τον Πελεγκρίνι»

Γιώργος Κοντογεώργης
Μουρίνιο: «Δεν μιλάω για τον Πελεγκρίνι»

bet365

Ο Μουρίνιο αρνήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε ο Πελεγκρίνι, ενώ δεν μίλησε ούτε για τον Λάμπαρντ. Ο τεχνικός της Τσέλσι επιβεβαίωσε ότι ο Ντιέγο Κόστα θα είναι βασικός με την Αστον Βίλα.

Ο προπονητής της Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι, μετά το 1-1 στο «Etihad» παρομοίασε το παιχνίδι της Τσέλσι με της Στόουκ και ανάγκασε τους ρεπόρτερ να ζητήσουν από τον Special One ένα σχόλιο.

«Δεν έχω κάποια αντίδραση. Εσείς θα πρέπει να έχετε, όχι εγώ» είπε στους δημοσιογράφους. «Είπε μία, δύο και τρεις φορές ότι δεν μιλάει για τους διαιτητές και μετά σκότωσε τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Εχει πει μία, δύο, τρεις ή τέσσερις φορές ότι δεν μιλάει για μένα ή για τους αντιπάλους της ομάδας μου, το έκανε ακόμα μία φορά. Οπότε πιστεύω ότι το σχόλιο πρέπει να το κάνετε εσείς. Οταν λέω ότι δεν θέλω να μιλήσω για εκείνον, είναι αυτό που θα προσπαθήσω να κάνω. Αν θέλετε να βγάλετε κάτι πρέπει να πάτε σε εκείνον και όχι σε μένα. Εγώ ακολουθώ τη γραμμή μου και δεν θέλω να συζητήσω την οποιαδήποτε κατάσταση έχει να κάνει με αυτό».

Ο Πορτογάλος αρνήθηκε επίσης να μιλήσει σχετικά με τον δανεισμό του Φρανκ Λάμπαρντ από την Νιου Γιορκ Σίτι στην Μάντσεστερ Σίτι, με τα ρεπορτάζ να θέλουν τον Αγγλο πρώην άσο της Τσέλσι να παρατείνει μέχρι το τέλος της σεζόν την παραμονή του στο «Etihad». «Δεν μιλάω για παίκτες άλλων ομάδων. Δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Δεν έχω λόγο να μιλάω για παίκτες άλλων ομάδων».

Μπορεί ο Μουρίνιο να μην θέλησε να μιλήσει για Πελεγκρίνι και Λάμπαρντ, όμως το έκανε για τον Ντιέγο Κόστα, αναφερόμενος στην κατάσταση του Ισπανού ενόψει της επίσκεψης της Αστον Βίλα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» αλλά και του αγώνα με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

«Θα παίξει σίγουρα, θα είναι βασικός. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση για να ξεκινήσει. Η ερώτηση είναι πάντα η ίδια. Μπορεί να βγάλει το ματς και να είναι σε θέση να παίξει 48 ώρες μετά στην Λισαβόνα; Αν δεν παίξει με την Σπόρτινγκ, δεν θα παίξει, θα βάλουμε τους Ντρογκμπά και Ρεμί αλλά το ματς είναι αύριο, όχι την Τρίτη. Τότε είναι ένα άλλο ματς και μία άλλη ιστορία. Δεν σκέφτομαι το παιχνίδι με την Σπόρτινγκ. Θα βάλω αύριο την ομάδα που νομίζω ότι είναι καλύτερη και θα προσπαθήσω να νικήσω την Αστον Βίλα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα