Φαν Χάαλ: «Γιουνάιτεντ η δυσκολότερη δουλειά μου»

Φαν Χάαλ: «Γιουνάιτεντ η δυσκολότερη δουλειά μου»

Γιώργος Φραδελάκης
Φαν Χάαλ: «Γιουνάιτεντ η δυσκολότερη δουλειά μου»

bet365

Η θητεία του Λουίς Φαν Χάαλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά, με τον ίδιο να δηλώνει πως πιθανώς να πρόκειται για το δυσκολότερο σταθμό στην καριέρα του.

Μετά την εφιαλτική περσινή χρονιά με τον Ντέιβιντ Μόγες, οι φίλοι της Γιουνάιτεντ ονειρεύονταν την επιστροφή στους τίτλους με την έλευση του Φαν Χάαλ. Η πραγματικότητα ωστόσο ήταν αρκετά σκληρότερη από αυτή που θα περίμεναν, με τους "κόκκινους διαβόλους" να δέχονται το ένα "χαστούκι" μετά το άλλο. Ο Ολλανδός τεχνικός παραδέχεται πως το έργο του μόνο εύκολο δεν θα είναι και κάνει λόγο για την πιθανώς δυσκολότερη δουλειά που ανέλαβε ποτέ.

«Αυτή τη στιγμή ναι, ίσως είναι η δυσκολότερη δουλειά που είχα», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Ως προπονητής ξέρω εκ των προτέρων ότι είναι μία μεγάλη πρόκληση και ο σύλλογος βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, οπότε δεν γνωρίζεις τις δυσκολίες που μπορεί να υπάρξουν».

Συνεχίζοντας ο Φαν Χάαλ σχολίασε: «Αν κοιτάξει κανείς τα στατιστικά μας στην Πρέμιερ Λιγκ, θα δει πως εκτός από το ματς με τη Λέστερ, έχουμε σφιχτή άμυνα. Ο μέσος όρος είναι λιγότερο από ένα γκολ ανά παιχνίδι και σκοράρουμε αρκετά τέρματα. Είμαστε 5οι ή 6οι στη σχετική λίστα σκοραρίσματος», ενώ για το αν πιστεύει ακόμα ότι μπορεί η ομάδα να τερματίσει στην πρώτη τριάδα, απάντησε με... μία λέξη: «Ναι».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα