Κασάμι: «Θα έχουμε μία θαυμάσια σεζόν»

Κασάμι: «Θα έχουμε μία θαυμάσια σεζόν»

Gazzetta team
Κασάμι: «Θα έχουμε μία θαυμάσια σεζόν»

bet365

Ο Παϊτίμ Κασάμι πήρε το βραβείο του MVP της 4ης αγωνιστικής και τόνισε πως του δίνει αυτοπεποίθηση και βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

Αναλυτικά όσα είπε κατά τη βράβευσή του ως MVP της 4ης αγωνιστικής:
«Σας ευχαριστώ για αυτή τη βράβευση και το βραβείο. Επίσης, ευχαριστώ τον προπονητή. Μου δίνει πολύ αυτοπεποίθηση. Νομίζω πως βρίσκομαι στο σωστό δρόμο. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και ελπίζω να έχουμε μία θαυμάσια σεζόν».

Θεοδωρίδης: «Αυτό δεν είναι τίποτα σε σχέση με όσα θα πάρεις στο μέλλον με τον Ολυμπιακό»
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης έδωσε στον Κασάμι το βραβείο και τόνισε: «Ήρθε η ώρα να βραβεύσουμε τον Κασάμι, έναν παίκτη τον οποίο τον συμπαθώ πάρα πολύ. Εκφράζει τον Ολυμπιακό πάρα πολύ, ακόμη και της παλιάς εποχής. Είναι δυνατός, τεχνίτης, σκόρερ και τα δίνει όλα για την ομάδα. Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Του εύχομαι καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό και κάθε Κυριακή να γίνεται καλύτερος, γιατί πραγματικά του αξίζει όχι μόνο αυτό το κύπελλο, αλλά και πολλά τα οποία θα έρθουν σιγά - σιγά.

Σου εύχομαι τα καλύτερα. Για εμένα είσαι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές. Και το ξέρεις αυτό. Έχουμε συζητήσει σχετικά με αυτό. Σου εύχομαι τα καλύτερα με τον Ολυμπιακό. Αυτό δεν είναι τίποτα σε σχέση με όσα θα πάρεις στο μέλλον με τον Ολυμπιακό. Σου εύχομαι τα καλύτερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα