Ολοταχώς για ρεκόρ ο Μπράβο με Μπάρτσα

Ολοταχώς για ρεκόρ ο Μπράβο με Μπάρτσα

Γιώργος Φραδελάκης
Ολοταχώς για ρεκόρ ο Μπράβο με Μπάρτσα

bet365

Πέντε ματς στη La Liga και η Μπαρτσελόνα δεν έχει έχει δεχτεί γκολ με τον Μπράβο κάτω από τα δοκάρια, "τρέχοντας" τη δεύτερη καλύτερη αμυντική επίδοση της ιστορίας της σε ξεκίνημα ενός πρωταθλήματος.

Ο Βαλντές έφυγε, ο Μπράβο ήρθε και οι Καταλανοί δείχνουν να βρήκαν στο πρόσωπο του Χιλιανού πορτιέρο τον φύλακα-άγγελό τους. Έξι επίσημα παιχνίδια έχουν δώσει συνολικά φέτος οι "μπλαουγκράνα", ωστόσο η εστία τους παραμένει ανέπαφη. Τα πέντε εξ αυτών αφορούν στο πρωτάθλημα, ενώ υπάρχει κι εκείνο με τον ΑΠΟΕΛ (1-0), όπου κάτω από τα γκολκπόστ κάθισε ο Τερ Στέγκεν.

Μετά και το 0-0 με τη Μάλαγα στην Ανδαλουσία, ο Μπράβο κυνηγάει ένα μοναδικό ρεκόρ στην ιστορία της Μπάρτσα και ήδη βρίσκεται στη 2η θέση της σχετικής λίστας. Έχοντας το απόλυτο στα πέντε ματς που βρέθηκε στην εστία της στη La Liga, ο 31χρονος πορτιέρο συμπλήρωσε 450 λεπτά με μηδέν παθητικό και σε ξεκίνημα ενός πρωταθλήματος μόνο ο Πέδρο Μαρία Αρτόλα τη σεζόν 1977-78 έχει να επιδείξει καλύτερη επίδοση.

Συγκεκριμένα ο Χιλιανός θα πρέπει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του για ένα παιχνίδι και 20 λεπτά ακόμα, ήτοι να φτάσει στα 560 για να τον ισοφαρίσει και με δεδομένο ότι το πρόγραμμα των δύο επόμενων αγωνιστικών είναι εύκολο, με Γρανάδα (εντός) και Βαγεκάνο (εκτός) είναι πολύ πιθανό να τον ξεπεράσει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα