Κανονικά Παπάζογλου και Καραμάνος με Ολυμπιακό

Gazzetta team
Κανονικά Παπάζογλου και Καραμάνος με Ολυμπιακό

bet365

Στην διάθεση του Σα Πίντο για το ματς με τον Ολυμπιακό, θα είναι οι Παπάζογλου και Καραμάνος, αφού δεν υπάρχει κάποιος σχετικός όρος στον δανεισμό τους από τον Ατρόμητο.

Κανονικά στην διάθεση του Σα Πίντο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, θα είναι οι Παπάζογλου και Καραμάνος, αφού, σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», οι δεν υπάρχει κάποιος όρος στον δανεισμό τους, που να απαγορεύει την συμμετοχή τους. Έτσι, ο νέος τεχνικός του Ατρομήτου θα τους έχει στην διάθεσή του και εκτός απροόπτου θα τους χρησιμοποιήσει από την αρχή της αναμέτρησης. Το ίδιο, μάλιστα, ενδέχεται να γίνει και με τον Τάτο, που το καλοκαίρι αποχώρησε από τους «ερυθρόλευκους» για το Περιστέρι και δεν αποκλείεται να πάρει την ευκαιρία του από τον Πορτογάλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα