Το miniEURO 2014 στο Μαυροβούνιο

Gazzetta team
Το miniEURO 2014 στο Μαυροβούνιο

bet365

H Ελληνική ομάδα ετοιμάζεται για τη νέα πρόκληση - Στις 15 Νοεμβρίου η Β' φάση της προετοιμασίας.

H EMF μετά από αστραπιαίες κινήσεις και υποδειγματικά αντανακλαστικά μετακίνησε την διοργάνωση του miniEURO 2014 από το Ισραήλ στο Μαυροβούνιο. Η μεγάλη γιορτή του Minifootball, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, επρόκειτο να διεξαχθεί στο Εϊλάτ του Ισραήλ στο τέλος Νοεμβρίου. Ωστόσο τα τραγικά γεγονότα και ο πόλεμος στην περιοχή άφησε τεράστιες πληγές τόσο στην περιοχή όσο και στις ηθικές προτεραιότητες των Ευρωπαίων, με αποτέλεσμα η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να μετακινήσει την διοργάνωση μόλις 2 μήνες πριν την διεξαγωγή της σε άλλη χώρα. Πρόκειται μια γεναία απόφαση που θα ζήλευαν πολλές άλλες Ομοσπονδίες που θέτει τα ιδιωτικά συμφέροντα σε δεύτερη μοίρα και αναδεικνύει την ουσία του αθλητισμού που δεν είναι άλλη από τον υγειή ανταγωνισμό και την φιλία των λαών αν μιλάμε για τόσο μεγάλες διοργανώσεις.

Ο Πρόεδρος της EMF, Ραζβάν Μπουρλεάνου ο οποίος είναι παράλληλα και Πρόεδρος της Ρουμανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου σε ηλικία μόλις 30 χρονών, δείχνει μέσα από τις δηλώσεις του πως προτεραιότητα της EMF είναι η διάδοση των φιλειρηνικών και ανθρωπιστικών ιδανικών να χαράζει νέο δρόμο και να δίνει ελπίδα.

Παρόλο το ελάχιστο χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι την έναρξη, η EMF παρουσιάζεται βέβαιη για το υψηλότατο επίπεδο της διοργάνωσης αλλά και τον μεγάλο ενθουσιασμό που έδειξαν οι αρχές του Μαυροβουνίου και ιδιαίτερα της όμορφης παραλιακής πόλης Herceg Novi που θα υποδεχτεί την διοργάνωση. Ας μην ξεχνάμε πως πέρσι διεξήχθη στην Ελλάδα στο Ρέθυμνο και γνώρισε απόλυτη επιτυχία με πολλά παιχνίδια να είναι sold out υποδεχόμενα ακόμα και 5.000 θεατές.

Την ίδια ώρα η Ελληνική Ομάδα δεν αλλάζει κάτι στον προγραμματισμό της, καθώς το Β στάδιο Προετοιμασίας ξεκινά στις 15 Νοεμβρίου αλλά θα προηγηθεί μέσα στον Οκτώβριο και ένα φιλικό. Η Orphee Beinoglou αποτελεί πιστό σύμμαχο στην προσπάθειά της για διάκριση καθώς η γνωστή Ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο των logistics υποστηρίζει έμπρακτα το άθλημα από το 2013.

Στα αγωνιστικά θέματα μεγάλος απών ο παίχτης με τις περισσότερες συμμετοχές, ο Αλέξης Καράτης που υπέστη ρίξη χιαστών, ενώ οι υπόλοιποι 12 δείχνουν σε καλή κατάσταση και σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

 

Τελευταία Νέα