ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα 1-0

Φώτης Καρακούσης
ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα 1-0

bet365

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο το 1-0 φαντάζει υπερβολικά φτωχό, ο ΠΑΣ ξεκίνησε με νίκη τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος επικρατώντας της Κέρκυρας, με τις δύο ομάδες να χάνουν μοναδικές ευκαιρίες.

Υπάρχουν παιχνίδια που ακόμα και αν δεν μπει κάποιο γκολ, όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την εικόνα τους. Στους Ζωσιμάδες ναι μεν υπήρξε τέρμα, όμως σίγουρα το 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα επί της Κέρκυρας για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος, φαντάζει εξαιρετικά φτωχό.

Και φαντάζει γιατί χωρίς την παραμικρή υπερβολή, τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι όχι απλά θα μπορούσαν άνετα να σκοράρουν, αλλά θα το έκαναν και περισσότερες από δύο με τρεις φορές, αν ήταν πιο εύστοχοι και πιο τυχεροί. Δεν το έκαναν όμως, ωστόσο σίγουρα δεν γίνεται να στεναχώρησαν τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και ο οποίος είχε την χαρά να δει ένα όμορφο παιχνίδι με εξαιρετικό ρυθμό, πολλές φάσεις, αλλά και μόλις ένα γκολ.

Τσάβες κερνούσε, Ακόστα ήπιε και τέλος

Όσον αφορά τον αγώνα, στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τον Κουτζαβασίλη να νικάει συνεχώς τον Μανιά. Ο νεαρός επιθετικός ηττήθηκε σε δύο τετ α τετ, από μαγικές μπαλιές του Τσάβες, ο οποίος πραγματικά είχε κέφια και ήταν ο παίκτης που έκανε την ασίστ στον Ακόστα στο 13'για να διαμορφωθεί το τελικό 1-0.

Στο διάστημα αυτό οι νησιώτες βρέθηκαν δύο φορές κοντά στο 1-1, αλλά οι Καϊκούτ και Ομπράντοβιτς δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Πάνω-κάτω η μπάλα στο δεύτερο

Και αν για το πρώτο μέρος είπαμε τα καλύτερα, τι να πούμε για το δεύτερο, όπου πραγματικά οι δύο ομάδες πήγαιναν πάνω-κάτω, χάνοντας την μία ευκαιρία μετά την άλλη. Ο Μανιάς από τον ΠΑΣ είδε και πάλι τον Κουτζαβασίλη, αλλά και τον δοκάρι να τον σταματά, ο Μιχαήλ στις καθυστερήσεις έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Χαβίτο και ο Σάντσες δεν μπόρεσαν να κάνουν το 1-1, με συνέπεια οι Ηπειρώτες να πάρουν μια σημαντική αλλά αγχωτική νίκη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Σωτηρίου, Ντάσιος, Ακόστα, Μιχαήλ, Χαρίσης, Κρητικός (84' Ηλιάδης), Μανιάς, Τσουκαλάς (77' Γιάκος), Μπέριος, Τσάβες (75' Αυγενικού), Ναδάλες.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βλάχος, Μαραγκός, Βενέτης (59' Ζορμπάς), Καϊκούτ, Ρόχας (46' Χαβίτο), Σάντσες, Ομπράντοβιτς (46' Μαρκόφσκι), Ντιμιτρόβσκι, Κανακούδης, Κρητικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα