Τα είπε με ΕΠΟ, Super League η επιτροπή της Football League

Gazzetta team
Τα είπε με ΕΠΟ, Super League η επιτροπή της Football League

bet365

Συνάντηση με ανθρώπους της ΕΠΟ και της Super League είχε η επιτροπή της Football League, ώστε να βρεθεί λύση στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Λίγκα.

Την ευκαιρία να τα πουν με ανθρώπους της ΕΠΟ και της Super League είχαν οι Σπύρος Καλογιάννης, Γιώργος Στούπας, Κώστας Παπαδόπουλος και Παναγιώτης Μονεμβασιώτης με θέμα τα προβλήματα της Λίγκας. Ωστόσο, δεν πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη.

Στο ραντεβού με την Super League, το παρών έδωσαν ο πρόεδρος, Δημήτρης Αγραφιώτης, ο γενικός διευθυντής, Μιχάλης Αναγνώστου και ο νομικός, Γιάννης Οικονομάκης. Η επιτροπή ανέλυσε τα οικονομικά δεδομένα της Λίγκας και οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία ώστε οι Καλογιάννης και Παπαδόπουλος να βρεθούν στο ΔΣ της Super League στις 8/10 και να τοποθετηθούν και μπροστά στα υπόλοιπα μέλη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στη συνάντηση με την ΕΠΟ, το παρών έδωσαν οι Γιώργος Σαρρής, Γιώργος Βούρβαχης και Παυσανίας Παπνικολάου. Από την πλευρά της η Ομοσπονδία έδωσε τις δεσμεύσεις της ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να μειωθούν τα έξοδα.

Την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι, οι συναντήσεις συνεχίζονται, με προγραμματισμένο το ραντεβού με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα