Ετοιμάζει αλλαγές με Καλαμαριά ο Αναστασιάδης

Ετοιμάζει αλλαγές με Καλαμαριά ο Αναστασιάδης

Gazzetta team
Ετοιμάζει αλλαγές με Καλαμαριά ο Αναστασιάδης

bet365

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά την νίκη επί του Παναιτωλικού, αλλά και ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για το Κύπελλο. Ο Αναστασιάδης σκοπεύει να ξεκουράσει βασικούς δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε παίκτες με μικρή συμμετοχή. Στην Γαλλία ο Λαγωνίδης για να δει Γκινγκάμπ.

Ο δυνατός αέρας που φυσούσε στην περιοχή της Ν. Μεσήμβριας δυσκόλεψε σε πολύ μεγάλο βαθμό το έργο των ποδοσφαιριστών του Άγγελου Αναστασιάδη, ένα 24ωρο μετά την νίκη επί του Παναιτωλικού. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Παναιτωλικό ακολούθησαν ειδικό, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του καθενός, πρόγραμμα αποφόρτισης και οι υπόλοιποι δούλεψαν στην τακτική με παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Πατράλης, Τουμανίδης, Βασαϊτης, Τσολακίδης, Κάκκο που θα γυμναστούν και τις προσεχείς μέρες με την πρώτη ομάδα και βρίσκονται στην αποστολή του αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα 1926.

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο αισθάνθηκε μερικές ενοχλήσεις στον παλιό του τραυματισμό (θλάση στον οπίσθιο μηριαίο) και γυμνάστηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς προκειμένου να μην υπάρχει ρίσκο υποτροπής. Ο Ολλανδός μέσος τις προσεχείς μέρες θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα επανένταξης στις προπονήσεις. Η προπόνηση της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Τέλος, ο Κώστας Λαγωνίδης αναχωρεί τα ξημερώματα της Τετάρτης με προορισμό το Γκινγκάμπ προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της προσεχούς αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο EuropaLeague κόντρα στη Μετς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα