Τα νεύρα του Ιμπραϊμοβιτς με δημοσιογράφο! (vid)

Τα νεύρα του Ιμπραϊμοβιτς με δημοσιογράφο! (vid)

Gazzetta team
Τα νεύρα του Ιμπραϊμοβιτς με δημοσιογράφο! (vid)

bet365

Δεν άρεσε η ερώτηση δημοσιογράφου στον Ιμπραχίμοβιτς και δεν δίστασε να φύγει αφού πρώτα του απάντησε σε έντονο ύφος.

Έχει δείξει πάρα πολλές φορές ότι δεν ανέχεται πολλά πολλά και ίσως ούτε αυτά που πρέπει να ανεχτεί. Ο Ιμπραχίμοβιτς για ακόμα μια φόρα δεν έδειξε το καλύτερο του πρόσωπο προς τους δημοσιογράφους αφού σε ερώτηση για την νέα απώλεια βαθμών κόντρα στη Λιόν για το γαλλικό πρωτάθλημα αντέδρασε με τον δικό του τρόπο και σηκώθηκε και έφυγε χωρίς προφανή λόγο.

«Στο Άμστερνταμ μιλήσατε για ένα πρόβλημα στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν, ποιό ήταν το πρόβλημα σήμερα;» αυτή την ερώτηση με τον Ίμπρα πρώτα να καρφώνει με το βλέμμα τον δημοσιογραφό και έπειτα να του απαντάει σε έντονο ύφος.

« Εγώ σου μιλάω για προβλήματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και εσύ συνεχίζεις με τα προβλήματα εκτός γηπέδου. Λοιπόν θα με ρωτήσεις ή όχι; »

«Μα εγώ αναφερόμουν στα προβλήματα εντός γηπέδου...» ήταν η απάντηση του δημοσιογράφου αλλά πριν προλάβει να το σκεφτεί δεύτερη φορά ο Σουηδός αστέρας είχε εξαφανιστεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα