Premier League: Η 11άδα της 5ης αγωνιστικής (vid)

Gazzetta team
Premier League: Η 11άδα της 5ης αγωνιστικής (vid)

bet365

Η 5η αγωνιστική της Premier League είχε συναρπαστικά ματς και μπορείτε να δείτε στο gazzetta.gr μέσω video ποια είναι η καλύτερη 11άδα της εβδομάδας που πέρασε.

Η Λέστερ ντρόπιασε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικρατώντας με 5-3, ενώ το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στη Σίτι και τη Τσέλσι στο Μάντσεστερ έληξε ισόπαλο (1-1) με τον Φρανκ Λάμπαρντ να σκοράρει στην πρώην ομάδα του.

Η Λίβερπουλ συνέχισε την κατρακύλα χάνοντας από τη Γουέστ Χαμ (3-1), ενώ μεγάλα διπλά πήραν οι Αρσεναλ (3-0 την Αστον Βίλα), Σαοουθάμπτον (1-0 τη Σουόνσι), Γουέστ Μπρομ (1-0 την Τότεναμ) και Κρίσταλ Πάλας (3-2 την Έβερτον).

Δείτε ποια είναι η 11άδα της αγωνιστικής στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Η καλύτερη 11άδα της 5ης αγωνιστικής στην Premier League
Τερματοφύλακας
: Βίτο Μανόνε (Σάντερλαντ)
Αμυντικός: Γουίνστον Ριντ (Γουέστ Χαμ)
Αμυντικός: Γιόλεον Λέσκοτ (Γουέστ Μπρομ)
Αμυντικός: Κίεραν Τρίπιερ (Μπέρνλι)
Μέσος: Εστεμπάν Καμπιάσο (Λέστερ)
Μέσος: Βίκτορ Γουανιγιάμα (Σαουθάμπτον)
Μέσος: Φρανκ Λάμπαρντ (Μάντσεστερ Σίτι)
Μέσος: Μεσούτ Οζίλ (Άρσεναλ)
Επιθετικός: Λεονάρντο Ουγιόα (Λέστερ)
Επιθετικός: Ντάνι Γουέλμπεκ (Άρσεναλ)
Επιθετικός: Παπίς Σισέ (Νιούκαστλ)


Ο τερματοφύλακας της Σάντερλαντ, Βίτο Μανόνε με σωτήριες επεμβάσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του (0-0) στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπέρνλιμ ενώ ο Γουίνστον Ριντ της Γουέστ Χαμ σκόραρε στη νίκη επί της της Λίβερπουλ.

Η αμυντική τριάδα κλείνει με τον Γιόλεον Λέσκοτ που ήταν βράχος στο Λονδίνο και τη νίκη της Γουέστ Μπρομ επί της Τότεναμ, αλλά και με τον Κίεραν Τρίπιερ της Μπέρνλι.

Στη μεσαία γραμμή, τις τέσσερις θέσεις καλύπτουν παίκτες που σκόραραν και πρόκειται για τον
Εστεμπάν Καμπιάσο της Λέστερ, τον Βίκτορ Γουανιγιάμα της Σαουθάμπτον, τον Φρανκ Λάμπαρντ της Μάντσεστερ Σίτι και τον Μεσούτ Οζίλ της Άρσεναλ.

Ενας «κανονιέρης» βρίσκεται και στην τριάδα της επίθεσης με τον Ντάνι Γουέλμπεκ να σκοράρει το πρώτο του γκολ στην Premier League με την Άρσεναλ.

Ο δις σκόρερ της Λέστερ, Λεονάρντο Ουγιόα δεν μπορούσε να λείπει από την ενδεκάδα της αγωνιστικής, όπως και ο Παπίς Σισέ της Νιούκαστλ που με δυο γκολ κράτησε τον Αλαν Πάρντιου στη θέση του.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα