Παναχαϊκή - Ολυμπιακός στο Κύπελλο

Γιώργος Βροντάκης
Παναχαϊκή - Ολυμπιακός στο Κύπελλο

bet365

Ο Μίτσελ άφησε εκτός για το σημερινό αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή στην Πάτρα (19:00, OTESPORT2) δέκα βασικούς δίνοντας την ευκαιρία στους υπόλοιπους.

Οι ερυθρόλευκοι ξεκινούν τις φετινές υποχρεώσεις τους στο θεσμό του Κυπέλλου από την Πάτρα με αντίπαλο την Παναχαϊκή και ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού θα παρατάξει έναν άλλον Ολυμπιακό.

Ο Μέγερι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Αυλωνίτη, Σιόβα. Δεξί μπακ θα είναι ο Βούρος και αριστερό ο Γιαννούλης.

Τα αμυντικά χαφ θα αποτελέσουν ο Εντινγκά με τον Μπουχαλάκη, ενώ πιο μπροστά θα κινείται ο Φορτούνης. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Διαμαντάκος, έχοντας στα δεξιά τον Ντουρμάζ και στα αριστερά τον Γκαζαριάν.

Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Σπανός θέλει να κάνει την σούπερ έκπληξη κόντρα στον πρωταθλητή Ελλάδος, αλλά γνωρίζει πως το έργο της Παναχαϊκής είναι πάρα πολύ δύσκολο. Οι Πατρινοί αναμένεται να ξεκινήσουν με τους: Μπαλασάκη, Χούσα, Κοντοχρήστο, Αλμπι, Κάργα, Γκαντιάγκα, Μπαλού, Ζλατκόφσκι, Πλέγα, Ντα Κόστα και Μαρουκάκη.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα