«Θλίψη» στον Παναιτωλικό για τον Γιώργο Μπόκα

Gazzetta team
«Θλίψη» στον Παναιτωλικό για τον Γιώργο Μπόκα

bet365

Την βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του επιχειρηματία και παλιού προέδρου του Παναιτωλικού, Γιώργου Μπόκα εκφράζει με ανακοίνωση της η ΠΑΕ, κάνοντας λόγο για έναν άνθρωπο που με ανιδιοτέλεια στήριξη την ομάδα στα δύσκολα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αγρινιώτικης ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τον θάνατο του Γιώργου Μπόκα, διακεκριμένου επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού ΑΧΕΛΩΟΣ TV.

Ο εκλιπών διετέλεσε πρόεδρος του Παναιτωλικού στο τέλος της δεκαετίας του ’90 και στήριξε ανιδιοτελώς τις προσπάθειες της ομάδας μας σε δύσκολες εποχές, συνεχίζοντας να είναι ένθερμος υποστηρικτής και αρωγός της έως τώρα.

Απευθύνουμε στους οικείους του τα θερμά μας συλλυπητήρια. Τιμώντας τη μνήμη του το Δ.Σ. της ΠΑΕ αποφάσισε να κατατεθεί χρηματικό ποσό σε κοινωφελές ίδρυμα της περιοχής μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα