Τα πλάνα Μίτσελ για Παναχαϊκή (pics)

Τα πλάνα Μίτσελ για Παναχαϊκή (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Τα πλάνα Μίτσελ για Παναχαϊκή (pics)

bet365

O Σιόβας πρόκειται να χριστεί για πρώτη φορά φέτος βασικός κόντρα στην Παναχαϊκή ενώ οι Φορτούνης και Βούρος πρόκειται να είναι επίσης στην βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή στην Πάτρα ο Μίτσελ έχει κάνει ήδη τα σχέδια του. Ετοιμάζεται για μία ενδεκάδα με τον Μέγιερι κάτω από τα δοκάρια, τον Βούρο δεξί μπακ, τον Γιαννούλη αριστερό και τον Σιόβα και τον Αυλωνίτη στα στόπερ. Για τον Σιόβα θα είναι το φετινό του ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό (με τον έμπειρο αμυντικό να έχει αφήσει πίσω του τα προβλήματα των τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν και πέρυσι αλλά και φέτος το καλοκαίρι), όπως και για τον Βούρο που έχει βέβαια παίξει ξανά στην πρώτη ομάδα σε ματς Κυπέλλου.

Κατά τα άλλα για τον άξονα επικρατέστεροι είναι οι Ντινγκά και Φορτούνης, για τα δύο άκρα οι Ντουρμάζ και Γκαζαριάν και ο Φουστέρ θα είναι πίσω από τον φορ. Ο μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Διαμαντάκος. Εφόσον ξεκινήσει και ο Φορτούνης και γι' αυτόν βέβαια θα είναι το πρώτο του φετινό ερυθρόλευκο παιχνίδι. Τονίζεται ξανά πως ο Φορτούνης είναι εκτός λίστας Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε οι μόνες συμμετοχές που μπορεί να κάνει είναι στην Ελλάδα.

Υπάρχει και το σενάριο πάντως ο Φορτούνης να πάει λίγο πιο ψηλά στον άξονα ή αριστερά στην επίθεση και να αναπροσαρμόσει έτσι ανάλογα τα πλάνα του ο Ισπανός. Πιθανότητες για την ενδεκάδα έχουν και οι Μπενίτες (σ.σ. για τον οποίο υπήρχαν σκέψεις να παίξει ως επιθετικό δίδυμο με τον Διαμαντάκο για να βρεθεί πίσω από τους 2 φορ ο Φορτούνης και να μην ξεκινήσει ως βασικός επιτελικός ο Φουστέρ, αφήνοντας έτσι εκτός σχήματος τον Γκαζαριάν) και Μπουχαλάκης.

Θυμίζουμε πως στην 18άδα του Ολυμπιακού είναι οι: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Γιαννούλης, Ντινγκά, Σάλιακας, Σιόβας, Τσιμίκας (σ.σ. πρώτη φορά σε αποστολή πρώτης ομάδας), Βέργος και Βούρος. Δηλαδή μία αποστολή με πέντε πιτσιρικάδες. Τον γκολκίπερ Χουτεσιώτη και τους Τσιμίκα, Βέργο, Βούρο και Σάλιακα.

Ο Ισπανός προπονητής έχει διευκρινίσει στους παίκτες του την σημασία των αγώνων του Κυπέλλου ενώ επειδή στον προγραμματισμό του έχει να δίνει ευκαιρίες σε παίκτες με μειωμένο ή ελάχιστο χρόνο συμμετοχής θέλει να δει από όλους διάθεση, μεγάλη όρεξη και προσπάθεια. Εξάλλου ανάλογα με την εικόνα που θα έχουν θα παίρνουν και τις ευκαιρίες τους στο πρωτάθλημα ή το Κύπελλο.

* Στην Gallery δείτε τα γραφήματα με τις δύο πιθανές ενδεκάδες.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα