Η ντροπή της Γιουνάιτεντ και το σοκ της Λίβερπουλ (vids)

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Η ντροπή της Γιουνάιτεντ και το σοκ της Λίβερπουλ (vids)

bet365

Σούπερ αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ με αριθμούς που προκαλούν σάλο! Εγραψαν... ιστορία Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, συνεχίζει να κάνει τη διαφορά ο Λάμπαρντ.

Αγωνιστική με τα όλα της στην Πρέμιερ Λιγκ. αφού τα είχε όλα! Ανατροπές, εκπλήξεις μεγατόνων, συγκινήσεις και… Φρανκ Λάμπαρντ, με την 4η αγωνιστική να χαρακτηρίζεται σημαδιακή!

Σοκ για τους «κόκκινους« στο Λονδίνο έχασαν, με το… καλημέρα από τη Γουέστ Χαμ και προβλημάτισαν με την εικόνα τους. Αξίζει να σημειωθεί, πως η Λίβερπουλ δέχθηκε δυο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο για πρώτη φορά έπειτα τον Φλεβάρη του 1994

Μια από τα ίδια για τη Μπέρνλι, μπροστά… μηδέν και πίσω εξαιρετική. Γκολ ούτε με αίτηση για τη νεοφώτιστη, αλλά και στα μετόπισθεν εξαιρετική. Ηταν το ρίτο διαδοχικό 0-0 για τη Μπέρνλι στην Πρέμιερ Λιγκ, τελευταία φορά το είχε σημειώσει η Μπλάκμπερν τον Δεκέμβριο του 2009.

Τι αν πούλησε παίκτες – ηγέτες, ο Κούμαν κάνει εξαιρετική δουλειά στο «Σεντ Μέρις». Ο Ολλανδός βγάζει άσους από το μανίκι του και ένας από αυτούς είναι ο Βίκτορ Βινιάμα. Ο Κενυάτης πήρε μεγάλο διπλό στην Ουαλία και έγινε ο πρώτος Κενυάτης που σκοράρει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μια ακόμα ντροπιαστική σελίδα στην ιστορία της Μάντσεστερ, η οποία δέχθηκε πέντε γκολ από τη Λέστερ, παρά το γεγονός πως ήταν μπροστά στο σκορ και έδειχνε πως ελέγχει το ματς. Οι «Αλεπούδες» έγραψαν ιστορία με τα πέντε γκολ, ενώ για φορά στην ιστορία της στην Πρέμιερ Λιγκ και σε 853 ματς, η Γιουνάιτεντ χάνει ματς, ενώ είχε προβάδισμα δυο τερμάτων (το 1-3 έγινε 5-3 για τη Λέστερ).

Απίστευτα πράγματα στο «Ετιχαντ» ο Φρανκ Λάμπαρντ μπήκε ως αλλαγή και... σόκαρε την μεγάλη του αγάπη την Τσέλσι. Παράλληλα, ο Αγγλος μέσος έκανε τους «Μπλε» το 39ο διαφορετικό κλαμπ στο οποίο πετυχαίνει γκολ.

Θυμηθείτε όλη τη δράση της αγωνιστικής στα αποκλειστικά video του gazzetta.gr!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα