Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εξέφρασε τις θέσεις της ΠΑΕ στον Χιου Ντάλας

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εξέφρασε τις θέσεις της ΠΑΕ στον Χιου Ντάλας

Gazzetta team
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εξέφρασε τις θέσεις της ΠΑΕ στον Χιου Ντάλας

bet365

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης στη συνάντηση των προέδρων της Λίγκας εξέφρασε τις θέσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Χιου Ντάλας δίνοντας πίστωση χρόνου μέχρι το τέλος για να δει τις προθέσεις του Σκοτσέζου παράγοντα

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιάκωβος Αγγελίδης βρέθηκε σήμερα (22/9) στην Αθήνα με αφορμή την συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων της Λίγκας με τον υπεύθυνο αξιολόγησης και ορισμών διαιτητών σε Super League και Football League, Χιου Ντάλας. Ο παράγοντας του Δικεφάλου εξέφρασε τις θέσεις του σωματείου που εκπροσωπεί στον Σκωτσέζο παράγοντα για το θέμα της διαιτησίας. Ο Αγγελίδης που γνωρίζει τον Ντάλας από την εποχή που ήταν και οι δύο στο Ισραήλ έδειξε καλή διάθεση για τις προθέσεις του. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ φέρεται να είπε στον Ντάλας πως: «Εμείς είμαστε μαζί σου. Έχουμε καλή διάθεση για τις προθέσεις και τις αξίες σου. Είσαι άνθρωπος της διαιτησίας, θα σε στηρίξουμε στο έργο σου. Περιμένουμε όμως χειροπιαστά αποτελέσματα. Θα περιμένουμε μέχρι τον Δεκέμβριο να δούμε τις αλλαγές που θέλει να περάσεις στην διαιτησία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα