Τζανακάκης: «Να βελτιωθώ και άλλο για τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Τζανακάκης: «Να βελτιωθώ και άλλο για τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Μανώλης Τζανακάκης μίλησε για την πρώτη νίκη του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα, αλλά και τον Ολυμπιακό τονίζοντας ότι θα πρέπει να βελτιωθεί για να καταφέρει στο μέλλον να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μανώλης Τζανακάκης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Για τη νίκη που πήρε η ομάδα του στην έδρα της Νίκης Βόλου.

«Αυτή την εβδομάδα είπαμε μαζί με όλα τα παιδιά, που είναι αρκετά νέα πρόσωπο στο ρόστερ. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σκληρά και ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη, αφού ξέραμε ότι θα είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση. Ήμασταν περισσότερο συγκεντρωμένοι σε σχέση με τις άλλες αναμετρήσεις. Δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο ως ομάδα, όχι σαν άτομα. Είναι λογικό να υπάρχει αυτή εικόνα, όταν μία ομάδα απολύεται από αρκετά νέα πρόσωπα. Η Νίκη Βόλου δεν ήταν εκείνη που περιμέναμε, αλλά σημασία για εμάς έχουν οι τρεις βαθμοί που είχαμε πολύ μεγάλη ανάγκη. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε τον αγώνα με τον Απόλλωνα για το Κύπελλο και μετά το δύσκολο παιχνίδι με τον Πανθρακικό».

Για τον στόχο του Εργοτέλη στο φετινό πρωτάθλημα.

«Ξέραμε ότι φέτος θα είναι ιδιαιτέρα δύσκολο το πρωτάθλημα σε σχέση με το περσινό, αφού όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και έχουν δυνατά ρόστερ. Η ομάδα έκανε πολύ καλή πορεία και φέτος υπήρχαν εξίσου σημαντικές απαιτήσεις. Ο ρεαλιστικός στόχος για εμάς είναι η παραμονή και δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μας».

Για το ρόστερ και την αλλαγή προπονητή (με την αποχώρηση του Φεράντο και την έλευση του Παύλου Δερμιτζάκη.

«Είναι πολύ δύσκολο όταν υπάρχουν πολλές αλλαγές στο δυναμικό μίας ομάδας, κάτι που κάνει πολύ δύσκολο το έργο του προπονητή. Εκείνοι είναι τα εξιλαστήρια θύματα στα στραβά αποτελέσματα με την έναρξη της σεζόν. Είναι μεγάλο ρίσκο, όταν παίρνεις πολλούς παίκτες το καλοκαίρι και επηρεάζεται η εικόνα της ομάδας στην αρχή της χρονιάς. Σαφώς έχουν αλλάξει πολλά πράγματα με τον κ. Δερμιτζάκη, μας θέλει περισσότερο ομάδα και να είναι πιο κοντά οι γραμμές μας, ώστε να μην δεχόμαστε γκολ και είχαμε τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Αυτό προσπαθεί να περάσει στην ομάδα, είμαστε πιο κοντά ο ένας με τον άλλο και αρχίζουμε να δένουμε ως σύνολο. Κάποια στιγμή όταν το σκορ έγινε 1-3, χαλαρώσαμε και αυτό ήταν κάτι που δεν έπρεπε να κάνουμε, αφού είχαμε τον έλεγχο του αγώνα καθ’ όλη τη διάρκειά του».

Για το γεγονός ότι είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό και επιστρέφει στην Κρήτη.

«Δεν αισθάνομαι απογοητευμένος. Παίρνω δύναμη και μου λέει ότι κάτι κάνω λάθος και πρέπει να αλλάξω. Εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ να παίξω και μέσα από τις εμφανίσεις μου να αλλάξω την άποψη που έχουν για εμένα στον Ολυμπιακό για να κερδίσω μία θέση».

Για το αν μιλάει με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, τον «κολλητό» του που είναι στον Ολυμπιακό:

«Μου λέει ότι ζει ένα όνειρο. Δεν το έχει συνειδητοποιήσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα