Μπαρμπόσα: «ΑΕΚ ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Μπαρμπόσα: «ΑΕΚ ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Gazzetta team
Μπαρμπόσα: «ΑΕΚ ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ»

bet365

Απόλυτα ικανοποιημένος από όσα έχει συναντήσει στην ΑΕΚ δηλώνει ο Έλντερ Μπαρμπόσα, τονίζοντας ότι πρόκειται για ακόμα μεγαλύτερο σύλλογο απ' ό,τι πίστευε και στοχεύει στο... Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός επισήμανε με δηλώσεις του στην «Ώρα των σπορ» πως ήρθε στην Ένωση για να μείνει πολλά χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόταση που είχε δεχτεί από τον Ολυμπιακό πριν από δύο χρόνια.

Αναλυτικά ο Μπαρμπόσα μίλησε για:

-την προσαρμογή του σε Αθήνα και ΑΕΚ: «Μιλάμε για μα μεγάλη πόλη με όλες τις ανέσεις και μια τεράστια ομάδα με πολύ μέλλον μπροστά της. Από την πρώτη στιγμή διαπίστωσα πως η ΑΕΚ μια μεγάλη οικογένεια και ένιωσα σαν να είμαι εδώ πολλά χρόνια. Ήξερα πως είναι μεγάλη ομάδα και διαπίστωσα πως είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι νόμιζα. Η ΑΕΚ έχει σαν στόχο να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο και να αγωνιστεί ξανά στο Champions League. Έβλεπε τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής και σκεφτόμουν τη στιγμή που θα παίξω εκεί με την ΑΕΚ».

-το συμβόλαιό του: «Έχω συμβόλαιο για τρία χρόνια. Ένα, συν ένα, συν ένα. Έχουμε μιλήσει καλά με τον πρόεδρο και τα έχουμε βρει. Πιστεύει πολύ σε μένα και μου το είπε κι εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου δείχνει».

-τα σχέδιά του για το μέλλον του: «Εγώ δεν ήρθα για να παίξω ένα χρόνο και να φύγω σαν περαστικός. Ήρθα για να μείνω πολλά χρόνια. Όσο η ΑΕΚ θα θέλει ο Μπαρμπόσα να είναι εδώ και θα είναι ευχαριστημένη από την προσφορά του, ο Μπαρμπόσα θα συνεχίσει στην ΑΕΚ. Θέλω να προσφέρω στο σύλλογο πολλά, έχω πολλή όρεξη, οι συνθήκες είναι ιδανικές για έναν ποδοσφαιριστή και πιστεύω ότι θα μείνω χρόνια στην Αθήνα μαζί με την οικογένειά μου».

-την ετοιμότητά του: «Νομίζω πως έχω φτάσει στο 100% και είμαι έτοιμος να κάνω αυτό που θα ζητήσει κάθε φορά ο προπονητής. Δεν με ενδιαφέρει αν ο αντίπαλος παίζει σκληρά ή αν το γήπεδο είναι καλό. Πρέπει και θέλω να κερδίζω όλα τα παιχνίδια. Είμαι προετοιμασμένος για αυτό που θα αντιμετωπίσουμε φέτος και μπορώ να αντεπεξέλθω στις ειδικές απαιτήσεις που θα υπάρξουν».

-την πρόταση που του είχε κάνει ο Ολυμπιακός: «Πριν δύο χρόνια είχα μια μεγάλη πρόταση από τον Ολυμπιακό. Έδιναν πολλά χρήματα για να με αποκτήσουν, με τις απαιτήσεις της ομάδας μου να είναι τότε 6 εκατ. ευρώ. Τότε δεν ήθελα να φύγω. Τώρα ήρθε η πρόταση της ΑΕΚ και ήρθα γιατί ξέρω πως μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα».

-την εθνική Πορτογαλίας: «Φυσικά και έχω στο μυαλό μου την εθνική ομάδα. Στόχος είναι να βελτιώνομαι και να διεκδικήσω ξανά θέση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα