Premier League: Όλα στιγμιότυπα της 5ης αγωνιστικής στην οθόνη σας (Vids)

Gazzetta team
Premier League: Όλα στιγμιότυπα της 5ης αγωνιστικής στην οθόνη σας (Vids)

bet365

Δείτε στα αποκλειστικά video του gazzetta.gr τα στιγμιότυπα από ΟΛΑ τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της Premier League!

Για ακόμη μια αγωνιστική, η Premier League πρόσφερε πάρα πολλά γκολ, πλούσιες συγκινήσεις και στιγμιότυπα που θα σας καθηλώσουν. Διαβάστε παρακάτω τι έγινε το Σαββατοκύριακο στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Η... παλιά Λίβερπουλ ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από τη Γουέστ Χαμ με 3-1. Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή στο Champions League η Λίβερπουλ θύμισε τις παλιές παθογένειες και φυσιολογικά γνώρισε την 3η της ήττα στις 5 πρώτες αγωνιστικές στην Premier League.

Από την άλλη, η Άρσεναλ που προερχόταν από το... μικρό 2-0 στο Ντόρτμουντ κατάφερε σε διάστημα τριών λεπτών να σημειώσει τρία γκολ στο εκτός έδρας ματς με την Αστον Βίλα και επέστρεψε στις νίκες (0-3).

Ο Σισέ... ξύπνησε και με δύο γκολ (73', 87') έδωσε τον βαθμό στη Νιούκαστλ απέναντι στη Χαλ (2-2). Η Νιούκαστλ βρέθηκε να χάνει 0-2 μέχρι το 73' από την Χαλ, όμως ο Παπίς Σισέ με δύο δικά του γκολ στο τέλος έφερε... πίσω τον Αλαν Πάρντιου, για τον οποίο το κλίμα στο «Σεντ Τζέιμσις Παρκ» είναι πολύ βαρύ, με τους οπαδούς να κάνουν πριν τη σέντρα... διαδήλωση ζητώντας την απόλυσή του.

Στο ΚΠΡ – Στόουκ, ο Κράνιτσαρ είχε τον τελευταίο λόγο και με γκολ στο 88' έσωσε τον βαθμό για τους Λονδρέζους διαμορφώνοντας το τελικό 2-2. Η Στόουκ έφτασε πολύ κοντά στη νίκη, όμως στο τέλος ο Κράνιτσαρ με το 3ο του γκολ απέναντι στους Πότερς, που είναι οι αγαπημένοι του αντίπαλοι στην Αγγλία.

Η Σαουθάμπτον νίκησε στην έδρα της Σουόνσι με 1-0 χάρη σε γκολ της «χρυσής» αλλαγής, Γουανιάμα, 0-1 στο 80'.

Μπέρνλι και Σάντερλαντ ήθελαν να πανηγυρίσουν για πρώτη φορά φέτος, αλλά οι δύο ομάδες με την απόδοση τους έδειξαν ότι ήθελαν τη νίκη και μόνο αφού δημιούργησαν φάσεις για να σκοράρουν. Αποτέλεσμα; 0-0!

Εχοντας τη χειρότερη άμυνα στην Premier League, η Έβερτον άφησε και την Κρίσταλ Πάλας να τους εκθέσει με 3-2 μέσα στο σπίτι τους.

Σε μία σπάνια ποδοσφαιρική ιστορία, η Σίτι των δέκα παικτών ισοφάρισε την Τσέλσι (1-1) στο «Etihad» χάρη σε γκολ του επί 13 χρόνια Μπλε, Φρανκ Λάμπαρντ.

Σοκ στο Λονδίνο, η Γουέστ Μπρομ έβαλε πολύ δύσκολα στην Τότεναμ και... απέδρασε από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» με τεράστια νίκη 1-0.

Μετά το διασυρμό στο Λιγκ Καπ, η ομάδα του Φαν Χάαλ γνώρισε την ιστορική ανατροπή-συντριβή με 5-3 (προηγήθηκε 1-3) από την νεοφώτιστη Λέστερ.

Δείτα παρακάτω όλα τα γκολ και τα στιγμιότυπα της 5ης αγωνιστικής της Premier League...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα