Τέταρτη ανατροπή με Αναστασίου ο Παναθηναϊκός

Τέταρτη ανατροπή με Αναστασίου ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Τέταρτη ανατροπή με Αναστασίου ο Παναθηναϊκός

bet365

Σε ολόκληρη την περσινή σεζόν ο Παναθηναϊκός είχε να επιδείξει μόλις μία ανατροπή σκορ, αλλά στα εννιά φετινά του παιχνίδια έχει ήδη φτάσει τις τρεις!

Οι ανατροπές δεν ήταν το... φόρτε των «πρασίνων» κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο. Σε σύνολο 49 αγώνων άλλωστε για όλες τις διοργανώσεις, μόλις μία φορά κατάφεραν να κερδίσουν παιχνίδι στο οποίο βρέθηκαν να χάνουν και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, που είχε προηγηθεί με τον Τριάδη, αλλά δύο γκολ του Αμπέιντ χάρισαν το τρίποντο στο Τριφύλλι.

Φέτος ωστόσο η ομάδα του Αναστασίου μετράει ήδη τρεις ανατροπές κι ας έχει δώσει μόνο εννιά παιχνίδια σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη! Η αρχή έγινε με τη Μίντιλαντ, στο πρώτο ματς των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ στη Λεωφόρο (21/8). Οι Δανοί έκαναν το 0-1, αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον... φονιά Μάρκους Μπεργκ, που τους “τιμώρησε” με τέσσερα τέρματα.

Η πλέον χιτσκοκική ανατροπή ωστόσο δεν ήταν άλλη από αυτή του αγώνα με τον Πανιώνιο, ξανά στη Λεωφόρο, όπου ο Ατζαγκούν ισοφάρισε στο 91' και στο 94' ο Πέτριτς έκανε το 2-1, για να έρθει κι εκείνη των Χανίων στο χθεσινό παιχνίδι, τέταρτη συνολικά με τον Αναστασίου στον πάγκο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα