Αυτό τη φορά... δεν έχασε το πέναλτι ο Ρόνι (vid)

Γιώργος Φραδελάκης
Αυτό τη φορά... δεν έχασε το πέναλτι ο Ρόνι (vid)

bet365

Στο ντεμπούτο του με την Κερετάρο ο Ροναλντίνιο έχασε πέναλτι, αλλά αυτή τη φορά δεν αστόχησε από τα 11 μέτρα, ανοίγοντας τον δρόμο με γκολ κι ασίστ για τον θρίαμβο επί της Γουαδαλαχάρα (1-4) που έπαιξε με δέκα από το 4'!

Οι φίλοι της Κερετάρο περίμεναν... πως και πως για το πρώτο γκολ του μεγάλου αστεριού τους την προηγούμενη αγωνιστική, όμως ο «μάγος» έστειλε τη μπάλα άουτ από την άσπρη βούλα. Επειδή ωστόσο... Ρόνι είναι, δεν γινόταν να χάσει και δεύτερο σερί πέναλτι.

Ο άλλοτε άσος της Μπαρτσελόνα και της Μίλαν βρέθηκε στα 11 μέτρα από τον αντίπαλο γκολκίπερ με το καλημέρα του αγώνα, αφού μόλις στο 4' η Κερετάρο κέρδισε πέναλτι-αποβολή. Ο Βραζιλιάνος σταρ έστειλε τη μπάλα στην αντίθετη γωνία από εκεί που έπεσε ο τερματοφύλακας και το 0-1 ήταν γεγονός, για να ακολουθήσει ο... χορός του Ροναλντίνιο μπροστά από τους φίλους της ομάδας του.

Η Γουαδαλαχάρα το πάλεψε, όμως στο 70' έγινε το 0-2 που την "τελείωσε" ξανά με υπογραφή Ρόνι, καθώς με μία εξαιρετική του ασίστ, έβγαλε τον Σανβέτσο απέναντι από τον Ροντρίγκες και δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει. Στο 76' ήρθε το 0-3 από τον Γουιλιάν, στο 85' μείωσε ο Ερνάντες με φοβερή εκτέλεση φάουλ και το τελικό 1-4 διαμόρφωσε με μακρινό σουτ ο Αρσέ.

 

Τελευταία Νέα