Πετράκης: «Μπορούσαμε κάτι καλύτερο»

Gazzetta team
Πετράκης: «Μπορούσαμε κάτι καλύτερο»

bet365

Ο Γιάννης Πετράκης τόνισε πως η ομάδα του δικαιούταν να πάρει κάτι καλύτερο στη Κέρκυρα...

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΣ:

«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω ότι δικαιούμασταν να πάρουμε κάτι με βάση την εικόνα του παιχνιδιού. Ο αντίπαλος ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι, ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ και μας έφερε σε δύσκολη θέση. Κάναμε προϋποθέσεις για γκολ, όμως μας έλειπε η τελική πάσα για να μεταφράσουμε την καλή εικόνα σε κάποιο γκολ. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι. Νομίζω ότι είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες και κάναμε τις προϋποθέσεις για γκολ. Όταν σε εκτός έδρας παιχνίδι κάνουμε 17 τελικές νομίζω ότι δικαιούμασταν κάτι. Βέβαια μας έλειπε και η τύχη».

Για το αν υπάρχει προβληματισμός για το γεγονός πως για δεύτερο ματς ο ΠΑΣ Γιάννινα άφησε ένα ημίχρονο: «Δεν θα συμφωνήσω με αυτό. Με εξαίρεση το πρώτο 20λέπτο, στο υπόλοιπο μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους ήμασταν καλοί. Ήταν καλό διάστημα από το 20 μέχρι το 45, είχαμε καλή εικόνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα