Αποστολή και αναχώρηση για Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ (vid)

Gazzetta team
Αποστολή και αναχώρηση για Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με τον Παναιτωλικό με τον Άγγελο Αναστασιάδη να έχει στη διάθεση του, τους Σαλπιγγίδη, Μαντούρο και Περέιρα.

Με προπόνηση στην Τούμπα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Οι παίκτες του Δικέφαλου μετά το καθιερωμένο ζέσταμα με τρέξιμο και ασκήσεις 5-2 έπαιξαν διπλό και δούλεψαν τόσο στην εκμετάλλευση όσο και στην αντιμετώπιση των στημένων φάσεων.

Ο Στέλιος Πόζογλου ταλαιπωρείται από ίωση και κλινήρης με φαρμακευτική αγωγή, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης και ο Γιώργος Τζαβέλλας θεραπεία.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Αγγελος Αναστασιάδης έβγαλε την αποστολή που αναχωρεί στις 15:30 με προορισμό το Αγρίνιο.

Στη διάθεση του προπονητή του ΠΑΟΚ βρίσκονται οι: Γλύκος, Γιακουμής, Αθανασιάδης, Κατσικάς, Κίτσιου, Κουλούρης, Μακ, Μαντούρο, Κάτσε, Μάρτενς, Περέιρα, Παπαδόπουλος, Ποζατζίδης, Ρατς, Σαλπιγγίδης, Σπυρόπουλος, Σκόνδρας, Τζιόλης, Τζανδάρης, Βίτορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα