Κάσσος: «Ο Ηρακλής πρέπει να ανέβει»

Κάσσος: «Ο Ηρακλής πρέπει να ανέβει»

Gazzetta team
Κάσσος: «Ο Ηρακλής πρέπει να ανέβει»

bet365

Η άνοδος είναι ο στόχος του Ηρακλή, σύμφωνα με τον Πασχάλη Κάσσο, που παρουσιάστηκε αισιόδοξος για μία καλή πορεία και στο Κύπελλο.

Δύσκολο χαρακτήρισε τον αγώνα με τον Λεβαδειακό ο Πασχάλης Κάσος, που όμως δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για ένα θετικό αποτέλεσμα. Όσο για τους στόχους του Ηρακλή, ο 23χρονος τόνισε στην «Metrosport» ότι θα είναι μεγάλη αποτυχία αν ο «Γηραιός» δεν καταφέρει να φτάσει στην άνοδο.

«Ο αγώνας με το Λεβαδειακό σαφώς και είναι δύσκολος, μια και αντίπαλός μας είναι μία καλή ομάδα της Σούπερ Λίγκα. Για εμάς όμως είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε νικηφόρα την παρουσία μας στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου. Θα μας δώσει καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια, θα αποκτήσουμε περισσότερες ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση και επιπλέον θα ικανοποιήσουμε και ζεστάνουμε περισσότερο τον κόσμο μας. Εν όψει και της έναρξης του Πρωταθλήματος. Εγώ είμαι έτοιμος να αγωνιστώ αν επιλεχθώ προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα».

Με τη Λαμία καταφέρατε έστω και δύσκολα να πάρετε την πρόκριση. Είσαι ικανοποιημένος και από την απόδοση της ομάδας;
«Εκ του αποτελέσματος είμαστε ικανοποιημένοι. Βάσει απόδοσης στο δεύτερο παιχνίδι δε θα το έλεγα. Δεν κάναμε την καλύτερή μας εμφάνιση, είχαμε ελλείψεις και υποπέσαμε σε λάθη. Η ομάδα δεν είναι έτοιμη ακόμη αλλά καθημερινά βελτιώνεται. Μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για νέα ομάδα, με πολλούς καινούργιους παίκτες που χρειάζεται χρόνο για να γίνει ανταγωνιστικό σύνολο».

Συμφωνείς με την απόφαση για αναβολή της πρεμιέρας στο Πρωτάθλημα;
«Δεν είναι καλό για τις ομάδες, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους. Εγώ προσωπικά ήθελα να ξεκινήσει στις 28 του μηνός το Πρωτάθλημα, να μπούμε σε μία ροή. Η μετάθεση θα επιφέρει περισσότερη κούραση καθώς ενδιάμεσα θα υπάρχουν και οι αγώνες Κυπέλλου».

Προσωπικός και ομαδικός στόχος;
«Ξεκάθαρα η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα. Δεν υπάρχει άλλος στόχος. Θα είναι τεράστια αποτυχία αν δεν ανέβουμε. Προσωπικός είναι να συμβάλλω και εγώ με την παρουσία μου στην επιτυχία του Ηρακλή. Να ξέρει ο κόσμος πως θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να τα καταφέρουμε. Διαθέτουμε πολύ καλή ομάδα, εξαιρετικό κλίμα και άριστη οργάνωση. Έχουμε όλα τα εχέγγυα για να τα καταφέρουμε».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα