Μανούσος: «Πατάμε στη γη στην Καλλονή»

Gazzetta team
Μανούσος: «Πατάμε στη γη στην Καλλονή»

bet365

Ο Γιώργος Μανούσος τονίζει πως οι παίκτες της Καλλονής έχουν τα μυαλά στο κεφάλι τους και δεν έχουν πάρει αέρα.

Αναλυτικά όσα είπε στη Real News:
«Το πιο σημαντικό νομίζω είναι πως ο κόσμος στο νησί έχει αρχίσει να καταλαβαίνει πόσο σοβαρή δουλειά κάνουμε και μας υποστηρίζει με όλους του τις δυνάμεις. Η επιστροφή στο σπίτι μας, έχει δυναμώσει την προσπάθειά μας και το κυριότερο είναι πως η εξέδρα απέκτησε παλμό, οι οπαδοί μας φωνάζουν, συμμετέχοντας στο παιχνίδι με τον δικό τους τρόπο.

Πατάμε στη γη και δεν θα ξεφεύγουμε, τα μυαλά μας δεν πρέπει να πάρουν αέρα. Σκοπός είναι να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή και από εκεί και μετά ό,τι καλύτερο έρθει καλοδεχούμενο.

Είναι η πιο ιστορική επιτυχία μας μέχρι την επόμενη», ήταν το σχόλιό του για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, ενώ αναφέρθηκε και στην υπογραφή του νέου συμβολαίου του που έχει διάρκεια δύο χρόνια: «Έχω φιλοδοξίες, αλλά θέλω να τις εκπληρώσω μέσα από την ομάδα μου, να ωφεληθεί και εκείνη μαζί με μένα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα