Αναστασίου: «Πίεση από την αρχή»

Αναστασίου: «Πίεση από την αρχή»

Gazzetta team
Αναστασίου: «Πίεση από την αρχή»

bet365

Ο Γιάννης Αναστασίου ετοιμάζει τέσσερις αλλαγές ενόψει Πλατανιά, ενώ ζήτησε από τους παίκτες του να μπουν από την αρχή δυνατά στα Περιβόλια.

Το... αντίδοτο στις δύο συνεχόμενες ήττες από Καλλονή και Ντιναμό Μόσχας ψάχνει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Πλατανιά κι ο Αναστασίου ετοιμάζει εκ νέου... λίφτινγκ στην ενδεκάδα του Τριφυλλιού.

Συγκεκριμένα ο 41χρονος τεχνικός πρόκειται να κάνει τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της Πέμπτης, επαναφέροντας τον Γιώργο Κουτρουμπή στο κέντρο της άμυνας, με τον Μέντες να προωθείται ως “εξάρι”, ενώ κι ο Μπούρμπος θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της οπισθοφυλακής αντί του Τριανταφυλλόπουλου. Από εκεί και πέρα ο Ατζαγκούν αναμένεται να πάρει τη θέση του Ντίνα στη μεσαία γραμμή, μαζί με τους Ζέκα και Πράνιτς, ενώ στο βασικό σχήμα επιστρέφει και ο Πέτριτς δίπλα στον Καρέλη.

Στην ομιλία του προς τους παίκτες ο τεχνικός των «πρασίνων» επισήμανε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός απέναντι στους Χανιώτες και ζήτησε πίεση από το ξεκίνημα του αγώνα.

«Πρέπει να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι και να πιέσουμε από την αρχή για το γκολ. Μην κάνουμε πάλι το ίδιο λάθος και χάσουμε το πρώτο ημίχρονο. Ο Πλατανιάς πάντα μας δυσκολεύει στην έδρα του και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στην επίθεση και στην άμυνα για να κερδίσουμε», είπε μεταξύ άλλων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα