Ρατς: «Στην εθνική μέχρι τα… 39!»

Ρατς: «Στην εθνική μέχρι τα… 39!»

Gazzetta team
Ρατς: «Στην εθνική μέχρι τα… 39!»

bet365

Το Βουκουρέστι θα είναι μία από τις πόλεις που θα διεξαχθεί το Euro 2020 κι ο Ράζβαν Ρατς τόνισε ότι θα ήθελε να αγωνιστεί με την εθνική Ρουμανίας, παρ' ό,τι θα βρίσκεται στα... 39!

Ο Ρουμάνος άσος του ΠΑΟΚ μίλησε στα Μέσα της πατρίδας του για την ανάληψη του Euro 2020 από τη Ρουμανία, δηλώνοντας ότι θα ήθελε να δώσει το «παρών», παρ' ό,τι θα πλησιάζει στα... δεύτερα «άντα»!

«Δεν ξέρω αν θα είμαι στην ενεργό δράση, αλλά ελπίζω να είμαι υγιής και να παίζω ως τότε. Πότε θα τελειώσει η καριέρα μου, δε μπορώ να ξέρω τώρα. Για να φτάσεις να παίξεις σε ένα τέτοιο τουρνουά, παίζει ρόλο και τι θα κάνεις στην προκριματική φάση. Θα ήθελα να παίξω με την εθνική σε ένα τουρνουά όπως το Euro ή το Παγκόσμιο Κύπελλο και φυσικά θα ήθελα να πολύ να είμαι στην εθνική το 2020», ανέφερε ο Ρατς, που σε έξι χρόνια βέβαια θα έχει «πατήσει» τα 39!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα