Μίτσελ: «Τα πέναλτι ο Τσόρι, τέλος η παρεξήγηση» (vid)

Μίτσελ: «Τα πέναλτι ο Τσόρι, τέλος η παρεξήγηση» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Μίτσελ: «Τα πέναλτι ο Τσόρι, τέλος η παρεξήγηση» (vid)

bet365

Ο Μίτσελ πήρε θέση για το περιστατικό του Μήτρογλου με τον Τσόρι τονίζοντας πως υπάρχει εντολή τα πέναλτι να τα χτυπάει ο Αργεντίνος και πως το συμβάν θεωρείται λήξαν.

Όπως αναμενόταν, ο προπονητής του Ολυμπιακού πήρε θέση για το περιστατικό του Μήτρογλου με τον Τσόρι για την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός. Ο Ισπανός ξεκαθάρισε ότι ο Ντομίνγκες είναι ο εκτελεστής και τόνισε ότι η παρεξήγηση λύθηκε.

Ο Μίτσελ είπε στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Βέροια για:

Το προβληματικό ξεκίνημα του Ολυμπιακού και την καλή εικόνα στην επίθεση στο τέλος: Συμφωνώ μαζί σας. Πριν το 2ο γκολ είχαμε όμως ευκαιρίες. Αυτό που μας έλλειπε σήμερα δεν ήταν τόσο οι φάσεις όσο η αδυναμία μας να τις ολοκληρώσουμε. Αυτό ήταν το πρόβλημα σε μία εκπληκτική εβδομάδα. Σήμερα βάλαμε 3 γκολ σε μία ομάδα καλή, οργανωμένη και δυνατή και που μας δημιούργησε προβλήματα. Η κατάσταση ήταν πάντα υπό έλεγχο. Σχεδόν πάντα υπό έλεγχο από τον Ρομπέρτο. Έπρεπε να γίνουν εσωτερικές αλλαγές. Γι' αυτό τις κάναμε. Αλλαγές για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το παιχνίδι μας. Σήμερα η εμφάνιση της Βέροιας είναι η απόδειξη πως το πρωτάθλημα βελτιώνεται. Όχι μόνο από το πρωτάθλημα και την εικόνα της Βέροιας αλλά και με το 3-0 που σήμερα φαινόταν σαν να μην είχαμε κάνει τίποτα.

Τον Μήτρογλου και τον Μπενίτες: Ναι. Φυσικά όλοι οι παίκτες θα έχουν τις ευκαιρίες τους. Σήμερα ήταν εκτός ο Διαμαντάκος που έπαιξε πολύ καλά στα προηγούμενα ματς. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Επίσης να πούμε πως εκτός από τον Μπενίτες πολύ καλός ήταν και ο Ντινγκά. Ο φορ ζει από το γκολ. Σήμερα υπάρχουν δύο που κέρδισαν την προσοχή του προπονητή.

Το εάν θα βάλει δύο φορ στην συνέχεια: Ναι θα το δούμε. Μπορεί να παίξουμε με δύο φορ. Επίσης τον Διαμαντάκο με κάποιον από τους δύο. Έχουμε πολλές δοκιμές που θέλουμε να κάνουμε. Σήμερα παίζαμε με 4 στο κέντρο. Όλα εξαρτώνται από τον αντίπαλο, το παιχνίδι και το τελικό αποτέλεσμα.

Το συμβάν με Μήτρογλου και Τσόρι: Τα πέναλτι τα χτυπάει ο Τσόρι. Εκείνος τα σουτάρει. Σήμερα υπήρξε η παρεξήγηση. Λύθηκε στα αποδυτήρια. Μέχρι νεωτέρας θα τα χτυπάει ο Τσόρι. Έχουμε καταλήξει σε διάφορες αποφάσεις. Υπάρχουν αλλαγές στα κόρνερ και τα πέναλτι. Υπάρχουν προαποφασισμένα πράγματα. Αλλαγές που τηρούνται ή όχι ανάλογα με την περίσταση.

Τις ατάκες του Γκρανέρο: Τίποτα. Δεν έχουμε συγγένεια. Συμπατριώτες είμαστε. Η αίσθηση που δίνουμε είναι πως είμαστε μία καλή ομάδα. Έχουμε δώσει μία καλή αίσθηση. Ευχαριστούμε τον κύριο Γκρανέρο. Πιστεύω πως είναι λόγια που είπε τα εννοούσε. Και εμείς όμως το εννούσαμε ότι δυσκολευτήκαμε σήμερα κόντρα στην Βέροια. Δεν με πιστεύετε όταν σας λέω πως έχει αλλάξει επίπεδο η Λίγκα. Υπάρχουν ομάδες με πολύ καλή φυσική κατάσταση και οργανωμένες. Φέραμε μία ισοπαλία στο Αγρίνιο και είναι σαν να ήρθε το τέλος του κόσμου. Εκείνη η ομάδα πήγε στον Ατρόμητο και πήρε μετά ισοπαλία. Απέδειξε πως θα πάει καλά. Ο Ατρόμητος που είναι καλή ομάδα σήμερα έχασε στην Κρήτη. Να με πιστεύετε ότι το επίπεδο ανεβαίνει. Τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ και του Αστέρα εάν τα δείτε είναι ενθαρρυντικά. Μόνο ο Παναθηναϊκός έχασε στην Ευρώπη. Δεν πάνε για να παίξουν απλώς οι ομάδες πλέον. Πάνε για να αγωνιστούν καλά. Ακόμα και έτσι ελπίζουμε πως το πρωτάθλημα θα το πάρουμε εμείς. Όπως είπε και ο συμπατριώτης μου...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα